_YanakReisinAnnesii deniz255 ilk gün böyle geçiyor maalesef çiş falan yaptıkça canları acıyor. Yarına daha iyi olacak Allahın izniyle ☺️Allah damatlığını,askerliğini de göstermeyi nasip etsin çok geçmiş olsun 🙏🏻
mavii_98 deniz255 ilk saatler çok ağlamıştı oğlum sonra diğer günler mızır mızırdı sadece 3.5 aylıktı
2_oglanannesi deniz255 çiş yaptıkça canı yanıyor olabilir su verin sık sık içsin çişteki tuzu seyreltir belki. Sargıylada ilgili olabilir. Birde antibiyotikli kremini bol bol sürün o aynı zamanda ağrıyıda alıyor. Yarına hatta belki akşama bile daha toparlamış olacaktır. Geçmiş olsun
deniz255 _YanakReisinAnnesii ay çok üzülüyorum çok içten ağlıyor. İnşallah inşallah o günleri de görürüz 🙏
hindilisalam Biz de 3.5 aylıktı sünnet ettirdiğimizde o gün çok ağladı akşama kadar 4 kişi zor susturamadık sadece kucağımızda durdu 7-8 saat kadar 🥲 sonra akşama doğru ağrısı hafifledi galiba rahatladı ertesi gün de az mızıkladı ama sonra rahattı
deniz255 hindilisalam ay hadi inşallah ya geçmeyecek diye çok korkuyorum çok içli ağlıyor kıyamıyorum
deniz255 2_oglanannesi şu an doktor bir şey sardı ona yarın sabah açıp kremini süreceğiz. 4 aylık olduğu için hiç su vermedik bu zamana kadar. Mama vermeye çalışıyorum. Yarına daha hafifler umarım. Çok üzülüyorum çok içli ağlıyor
2_oglanannesi deniz255 aaa ya siz bezini açın bezin pipiye denk gelen yerine antibiyotikli kremden bolca sürüp bağlayın. Çiş yapınca pipiye geçer krem ve ağrıyı alır. Krem için yarın beklenmez ki. Allahım nasıl doktor bunlar ya. El kadar çocukları perişan ediyorlar
2_oglanannesi deniz255 sargı dursun yine beze sürün bolca. Yani benimde dikişlerim olmuştuda krem sürünce ağrısı geçerdi bi tek. Tek Şurupla olacak şey mi
Karanirem deniz255 ben o sargıyı söktüm rahatladı tavsiye edemem ama sorun isterseniz doktorunuza ben söktüm bardak koydum aynı gün
deniz255 2_oglanannesi doktorun sardığı şeyde krem var zaten bez pipiye değmiyor canım. Bir şey sardı pipinin çevresine ve üstüne pipi beze değmiyor. Kenarlardan da bantladı. Yarın sabah açacağız krem süreceğiz bardak koyacağız beze değmesin diye
deniz255 kedili1anne doktora sordum bugün koymayın bardağı yarın sargıyı çıkarıp kremden sürün bardağı koyun dedi
deniz255 2_oglanannesi bebek bezinin denk geldiği yere mi süreyim krem. Doktorun pipisini sardığı şeyde krem var zaten
kedili1anne deniz255 bizde pazartesi ettireceğiz 5 aylık O kadar stresliyim ki Çok mu kötü ağlıyor :((
ymc516_ deniz255 ilk gün çok sancılı geçiyor fitil verdiyse onu tekrar atın bizi o rahatlat misti. Şurup ise yaramıyor
2_oglanannesi deniz255 tekrar sürün. Her bez açmada sürüyorduk biz etkisi azalmıştır. Zaten ilk günün huysuzluğu olur ama krem kesinlikle sürün
gmzshn kedili1anne ben 5 aylık yeni yaptırdım hiç ağlamadı ya iğnenin etkisi geçince bi biraz ağladı sonra sustu parol verdiler ağrı ağlama olırsa ondan ver diye bi kere verdim sonra gerek kalmadı