Pamukhanim_ Kızlar borcumuz var ajda bilezik satıcaz ama pek anlamam ben şuan sizce satmak mantıklı mı biraz daha beklemek mi lazım bilemedim. Şuan yüksekmi düşük mü napalım sizce anlayan varmı
Daisy- Pamukhanim_ gramı ayarı ne birde borcunuz çok mu satmak şu dönemde mantıklı değil ama borcunuzu bilemem tabi
minnakpopus Pamukhanim_ 2 gün önce 50 gram burma sattım gramı 5300 den yani evet altın satılmaz ama gideceği bir yer varsada mecbur kalınca satılıyor. Eğer sana geri dönüşü uzun olmayacaksa sat gitsin çünkü altın yükseldikçe altın borcunu ödemeside zorlaşıyo karşı taraf için
Pamukhanim_ oylesinebiri__ mecburum babam emekli olacak o yüzden lazım sonra verecekler ama şuan satmam lazım
Pamukhanim_ Daisy- babama lazım emekli olacak başvuru yaptı onaylanınca 180.000 yatması gerekirken 10 gr dan 3 tane ajda vericem 22 ayar
Daisy- Pamukhanim_ kuzum valla bişey diyemem altın bu bi bakıyorsun düşmiş bi bakıyorsun tavan. Yapmış ama bu aralar düştüğü yok çıktığı var
aselkussum Pamukhanim_ canım baban gile gram olarak borç ver baban gil için mi soruyosun satmak zarar eder mi diye çünkü altın kolay kolay düşmez her halükarda öderken zarar ederler
Pamukhanim_ egelsenkonuss satıcam ama işte ne zaman satsak bilemedik zarar etmeyelim diye başvuru onaylaninca yatacak para
Pamukhanim_ minnakpopus onlar bana 4-5 ay sonra ödeyecek 3 ajda vericem 3 ajda ödeyecekler geriye altın olarak biz satıp vericez ama gelip gidemezler diye
Pirasalipuding Pamukhanim_ Hayır satmayın altın olarak verin , onlar size tekrar altın olarak versinler yoksa paraya çevirmek çok çok mantıksız
Pamukhanim_ Pirasalipuding zaten altın olarak ödeyecekler sadece biz satıcaz eşimin kuyumcu arkadaşı var diye ama ben yinede o adamın dediğine güvenmek istemedim hani yüksek der bizde bilmediğimiz için kandırır falan
ftmngj Pamukhanim_ yılbaşından sonra dahada artar diyorlar 3 ay önce 16 tane tam altını 29 binden bozdurduk araba aldık araba altın kadar değerlenmedi 40 bini gördü altın hiç düşmüyor hep yükseliyor
Pamukhanim_ ftmngj öyle ama işte basvuru ne zaman onaylanır bilemediğim için ne zaman satsak bilemedim
Pamukhanim_ aselkussum altın olarak vericem onlar öderken yine 3 ajda bilezik ödeyecek ama biz satıcaz onlar gelip gidemez o yüzden
Pamukhanim_ etkafa öyle vericem onlar öderken altın olarak ödeyecek ama pek merkeze gelip gidemezler biz bozup vericez
aselkussum Pamukhanim_ yani çok çok aciliyeti yoksa yılbaşını bekleyin kesin artacaktır yılbaşından sonra