betul97_ Kızıma mont olarak bunu beğendik içi de çok sıcak tutar. Ama bakarken tabi erkek olarak düşünmedik internet sitesinden baktım erkek içinmiş aldık tabi büyükler erkek montu deyip duruyor moralim bozuldu
piyanistbanabirak betul97_ bence çok tatlı ben olsam bende alırdım unisex Boşverin takılmayın ağzı olan konuşuyor
Pirasalipuding betul97_ tabi büyükler erkek montu deyip duruyor moralim bozuldu Niye her aldığınız her yaptığınız şeyi onaylatma ihtiyacı duyuyorsunuz ki. En mükemmel şeyide alsanız insanlar eleştirir. Siz beğendiyseniz mesele yoktur.
betul97_ ftmngj Bizde öyle düşündük hatta çok beğendik giydirdik. Kızımız var diye de pembeli şeyler pek almıyoruz açıkçası hep taba renkler ya da siyah beyaz takımlar birkaç tane pembeli eşyaları var
betul97_ Pirasalipuding Asla onaylatma derdinde değilim öyle bir şey olsa iade ederdim. Bizim içimize çok sindi ama gelen giden erkek montu deyip duruyor yani sanki soran var ama konuşup duruyorlar
oylesinebiri__ betul97_ içinmiş aldık tabi büyükler erkek montu deyip Onlara fikrini soran olmasin bence gayet güzel montu güle güle giysin
CuteBadesMama betul97_ bence çok güzel rengi. Moraliniz bozulmasın, çok takarım derseniz bordo renk bere ve eldivenle kullanın. Güle güle giysin miniş 💖
betul97_ CuteBadesMama Hiç takmıyorum da gelip gidip konuşulunca moralim bozuldu istemsiz zaten almışız neyin tantanası anlamadım 🌸🌸
Pamukhanim_ betul97_ bence çok tatlı bende olsam kızıma böyle alırdım hatta bişey alacaksam erkek bebek de seçiyorum unisex olarak alıyorum
betul97_ Pamukhanim_ Kız montlarına da baktım hiç içime sinmedi pembe, şişme vs bunu gördük çok beğendik ortada duruyordu erkek vs de yazmıyordu aldık
Pirasalipuding betul97_ onlara diyeceğiniz tek şey “ biz çok beğendik, kızımda çok sevdi siz istediğiniz montu alırsınız çocuğunuza 🙂”