bianneo birannne_ teşekkür ediyorum. Bütün vücudum ağrıyor başım ağrıyor böyle baş ağrım tuttuğu zaman geçmez saatlerce kızımdan dolayı uyumak da hayal 🫤
birannne_ uykusuzanne__ ay epeydir fasülye kavurması yapmıyordum aklıma düştü valla şimdi 🤤 afiyet olsun size 🥰
birannne_ [silindi] oh afiyet olsun valla ben de epeydir ekmek diyetindeyim ve hamur işi tabi ki 😒 neyse ki 2 kilo vermişim ama tatlıdan hâşâ feragat edemiyorum 😂
[silindi] birannne_ ay masallah 2kilo bile biseydir 💪🩷 haklisin ama tatli bambaska bi olay cok guzelll🥲 Aksam insallah kocam diyetimi gel disari cikartiyim seni tatli yedireyim diye bozmaz bu kez idareli hissediyorum😂
birannne_ Pamukhanim_ gel beraber yiyelim şekerim bizim de favori sarmalarımızdan 🥰 ellerine sağlık afiyet olsun 🥰
birannne_ bianneo ah yaa çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun küçük bebekle baş ağrısı bile zor oluyor cidden😢
kahvekolik_ Cuma günleri benim dip köşe temizlik günüm oluyor genelde hafta sonuna mis gibi girelim diye. Aksama doğru pert olcağım için menüde bugün pizza 🍕 var 🤤