bianneo birannne_ afiyet olsun 🙏🏻 dünden biraz yemeğim var. Yanına makarna yaparım bugün hastayım malesef 🫤 aslında benim de buzluğumda lahana sarmam var onu pişirebilirim iyi aklıma getirdiniz ☺️
birannne_ uykusuzanne__ ay epeydir fasülye kavurması yapmıyordum aklıma düştü valla şimdi 🤤 afiyet olsun size 🥰
[silindi] birannne_ Çıtır tavuk Firinda baharatli patates Mevsim salatasi Brokoli salatasi Tatli yok diyettetim ben sadece brokoli salatasi yiycem 😂
birannne_ [silindi] oh afiyet olsun valla ben de epeydir ekmek diyetindeyim ve hamur işi tabi ki 😒 neyse ki 2 kilo vermişim ama tatlıdan hâşâ feragat edemiyorum 😂
alyayaz81 birannne_ Pilav ve fırında tavuk pirzola düşünyorum . Fırsatım olursa bir de çorba yaparım 😇
Pamukhanim_ birannne_ Afiyet olsun🌸 lahana sarması çok severim hatta bayadır aklımda ama beceremiyorum 😅 Bizim menüde Tavuk ızgara Dunden pırasa graten Havuç turp salatası var Birde yapabilirsem kendim puding yapıcam
birannne_ Pamukhanim_ gel beraber yiyelim şekerim bizim de favori sarmalarımızdan 🥰 ellerine sağlık afiyet olsun 🥰