koyumor Kızlar sezaryenden sonra doktorum smear aldı sonuçlanmış ancak e nabızda gözükmüyor hastanenin kendi sitesinde hastaneyi arayın diyo hastaneyede ulaşamıyorum e nabızda neden gözükmüyo bilen var mıdır
deniz255 koyumor bende göremiyorum e nabızda maalesef. Doktorun yanına gittiğimde o görüntüledi. E nabızımda hala görünmüyor
simseklivekalpli koyumor yaklaşık 1 ay sonra patoloji bilgilerim kısmına düşüyor. Biraz geç çıkıyor o sonuç
Tugcebb koyumor smear sonuçları açık şekilde genelde yüklenmiyor. Ben internet sitesinden bakmıştım hastanenin.
ftmngj koyumor her laboratuvar farklıymış bazısı kayıt girmiyormuş sadece doktorda gözüküyor benim doktorum öyle söylemişti
deniz255 koyumor ya sıkıntı çıkacağını sanmıyorum da zaten 40 kontrolüne gittim ay ben bilmiyordum smear testi alacaklar. Çıkardı beni çatala çok gerildim. 30 yaş üstünden alıyolarmış sanırım.
koyumor deniz255 ben 27 yaşındayım doğumdan sonra kontrole gittiğimde 40tan sonra gel korunma yöntemlerini falan anlatıcam 7. Aydada smear alırız demişti 40 kontrolüne gittiğimde aldı direk🙃
simseklivekalpli koyumor rica ederim 🌸 bazı hastanelerde sms de geliyormuş. Bana gelmedi 3 hafta sonra hem hastanenin sisteminde hem e nabız da gördüm.