birannne_ Bende, Kerevizli Patates Yemeği Tereyağlı Erişte Yoğurtlu Kabak mezesi Kemal paşa var afiyet olsun 🌸
18yavuzselim25alparslan birannne_ bebegim 4. Ay atağında ve hiç enerjim yok😓 en basitinden yoğurtlu kesme makarna çorbası ve patates kavurması yapacağım
birannne_ 18yavuzselim25alparslan ah kolaylıklar diliyorum bizim doğurduğumuz çocuklara hiç bitmeyen ataklar ve sendromlar yüklemişler sanırım 🤦🏻♀️ afiyet olsun 🌸
birannne_ bebiskoveannesi afiyetler olsun ben de aslında cocostar yapacaktım dün son anda Değiştirdim 🥰
hilalgoktugnuri birannne_ Pizza patatesli yoğurlu salata brokoli çorbası üzüm hoşafı Birbirinden alakasız annemlerin evindeyim babamın canı pizza çekmiş annem çorbasız yemek yiyemez. Anneannemin midesi rahatsız yoğurlu salata onun için. Hoşafta benim canım çekti. Mükemmel alakasız bir menü 😍😍😍
meryembebek hilalgoktugnuri ellerinize sağlık şimdiden brokoli çorbasını siz nasıl yapıyorsunuz kızım içim yapmak istiyorum ama genelde sebze çorbası içmiyor hafif ve tadı pek belli olmazsa denemek isterim
birannne_ minniks yanına bir çorba yeterli olur sanırım 🥰 ama tavuğu ertesi güne bırakmamaya çalışın çünkü tekrar ısındığında sıkıntı olabiliyor
CuteBadesMama birannne_ afiyet olsun 🌸 •Terbiyeli tavuk haşlama •Şehriyeli pirinç pilavı •Yoğurtlu mor lahana mezesi 🙏🏻
birannne_ incihanim_ teşekkür ederim bebeğim çok güzel oluyor dene mutlaka çorbası da güzel oluyor portakallısı da böyle patatesin içinde de güzel oluyor benim kocam hiç yemezdi böyle patates yemeğin içinde patates diye iteleye iteleye alıştırdım 😂