Eslemira 1 yaşında kızım ohooo bunun için saatlerce ağladım emzirmeye korktum şimdi kızım bir yaşında Şuan süt kanallarınız çok açık göğüs ucunuza makas yaparak emzirin veya emzirmeden önce biraz sağın sütünüz tazyikli olmaktan çıksın :) geçici
Annecim Ozgezeynp canım süt fazla geldigi için yetişemiyor boğazında kaliyordur kötü düşünme. Ne güzel sütüm var diye sevin hatta. bazen emzirmenin ilk 5 dakikasında bizde de oluyor göğsü boşaltmaya başlayınca normale dönüyor rahatlıyor çocuk
Ozgezeynp Annecim sütüm yok ki stresten gitti😔çok kötü haldeyim piskolojm bozuldu kendimi rahatlatamıyorum sürekli ağlama geliyo ne yapıcam bilmiyorum
leyla24 Ozgezeynp aynisini bn yasadim 4 aylik olduk ve artik oyle brsey yok zamnla yok olacak cunku sütunuz tazikli geliyo ondan kaynakli oluyo sadece kacinca hmn yuz ustu döndur ve sirtina hafifce pat pat vur
Ozgezeynp leyla24 süt çok yok ya yan çevirip vuruyorum bugün mosmor oldu kat komşularım çığlığa geldi çocuğun eli ayağı düştü çok korktum yawruma bişiy oldu diye
Annecim Ozgezeynp boğazında kaldığı an önce alnını çek kaşlarının orta kısmından bastırarak yukarı doğru çek sonra da sırtına hafifçe vur. Senin sütün ne kadar az da olsa ilk çektiğinde hızlı geliyorsa ve emzirme pozisyonunun da doğru değilse yani çocuk rahat edemediyse bunlardan kaynakli da olabilir. Sen emzirme pozisyonlarına dikkat et instagramda özgül kalkır var emzirme uzmanı ona da danisabilirsin İnşallah başka bir sıkıntısı yoktur iyi düşün iyi olsun inşallah
Alya_sare Ozgezeynp benm kızım 5 bucuk doğdugunda daha fazla kacardı genzine şimdi azaldı baya ama süt fazla gelince yine oluyor
Ozgezeynp vera66 bana öyle dediler canım bilmiyorum ki ilk gittiğimde sütün fazla bebeğin kuvveti yok falan dediler sonra tekrar gidince ciddi problem olabilir dediler yarın bide kardiyoloji ye gidicez Bakalım
Denizanne Ozgezeynp benimde öyleydi en baştan beri ama sütüm çok tazyikli geldiği için oluyormuş o kızının genzine kaçtığında memeni çek bakalım fışkırıyor mu süt. Fışkırıyorsa tazyiktendir
Denizanne Denizanne canım tazyikli olması da bi problem bu arada benim kızımda emme reddine sebep oluyor sürekli. Savaş veriyorum kızımı emzircem diye. Her emzirme öncesi sütünün fazlasını sağmanı öneririm
Ranakus Benimde ilk zamanlar tazyikli idi sütüm ve bizde aynı şeyi yaşıyorduk. Ben meme terbiye olana kadar önce biraz sağdım öyle emzirdim. Belki ondandır kötü düşünme. Bide biraz dik emzirmeyi dene istersen
mutlukalp21 Ranakus kaç cc sagğdınız bende aynı sorunu yaşıyorum 40. Günümüz sürekli genzine süt kaçıyor. Sağ memede daha çok oluyor meme ucum çatlak gibi çok tazyikli gidiyor ama ben çok sağdım memeyi yine aynı kaçtı genzine
Ofiser Ozgezeynp ya bu doktorlar en kötüsünü söyleyince iyi mi yaptıklarını sanıyorlar acaba anlamıyorum siz başka doktora gidin bu gayet normal her bebekte olur zamanla düzelir ama ciddi bir durum da olmaz değil olabilir ama olabilir diyip de bırakılıp anneyi canından bezdirmekte olmaz ki ayrıntılı muayene ve gerekli tetkiklerle olur lütfen korkmayın ve iyi bir doktora gidin geçmiş olsun
Ozgezeynp Ofiser dua ediyorum artık Allahım iyi insan olan doktorlarla karşılaştırsın Acıbadem Altunizade de doğum yaptım Oradaki bebek yoğun bakım doktoru dedi bu şekilde dua edin kızlar nolur bebeğimin bişiyi olmasın😔
SeleNehir Ozgezeynp Benim kızımda da aynısı oluyordu hatta her emzirme de dua ederdim bu defa olmasın diye emmeyi henüz bilmiyor yetişemiyor zamanla kuvvetlendikçe emme gücü geçecek dediler gerçekten öyle oldu. Şuan 4 buçuk aylık artık yaşamıyoruz. Kusma da oluyordu ama tazyikliydi süt o yüzden oluyordu yutamadığından çıkarıyordu. Ama siz morarma falan dediniz benim hiç öyle olmadı yinede doktora danışmakta fayda var