anne232 Hayırlı sabahlar kızlar Çok fazla kilo aldım ama hiç diyet spor yapmak istemiyorum bana eşlik edecek gerçekten sürekli yazacak birbirimizi motive edeceğimiz diyet arkadaşları var mı?
bsrt anne232 Vala bende başlamak istiyorum 2 ay oldu doğum yapalı 67 kg şuanda 55 olmak istiyorum ama bir yerden sonra vazgeçiyorum sürekli dürtmek lazım beni 😀
Kaardelen anne232 Ben varııım 😂 Bayılırım motive eşliğin de birbirimizi gazladığımız diyet arkadaşlara. Yakın arkadaşlarımla başladığımız zaman wpden birbirimize her öğünümüzü atıyoruz. İster istemez süreç güzel ilerliyor.
berennur01 anne232 evet bende varım bir türlü başlayamıyorum başlasamda bırakıyorum wp grup mu kursak öyle daha motive oluyor insan
Aloneangel_ anne232 yaklaşık 8 aydır diyetteyim ve çok mutluyum bak başla 1 hafta sonra direk alışmış oluyorsun ve günden güne iyi ve mutlu hissedeceksin yoksa şuan yapmazsan dahada kilo alıp aynaya asla bakmak istemiyeceksin
anne232 bsrt Ben 3 buçuk yıl oldu başlayıp bırakıyorum maalesef bir de hedefime az kalmasına rağmen 😭
aynrkrbs33 bsrt benzer durumlarımız. Benim de 2 ay oldu. 58 ile hamile kaldım şu an 63’üm göbeğim kaldı gitmiyecek gibi sanki 😢
anne232 Aloneangel_ Ben yaptım hedefime de az kaldı o kadar güzeldi ki hayatım yem düzenim kendimi çok sevmeye başlamıştım sonra bıraktım maalesef 😭
mirayaa anne232 Kalori hesabı yaptırtıyorum chat cpt ye herseyi yiyorum günlük 1500 civarı kalmaya calısıyorum bide her gün 10.000 adım atmaya calısıyorm :)
Aloneangel_ anne232 evet çok kötü oluyor gerçekten ama şöyle düşün önceki yapanda sensin kendine inan yine yaparsın yaza kaç ay var şimdi başlarsan yaza yepyeni sen olarak girersin
anne232 Aloneangel_ Şu an aşırı bosvermislik var mesela sınavım var ders çalışmıyorum sürekli uyumak istiyorum maalesef 😓