sinek elifkesim Cook naziksiniz ve ne güzel etkileyici bir yorum soruma cevap oldu .. insanca , edeplice çiçek kokar bazılarının konuşması . Bazılarınınsa nefret kokar .
elifkesim sinek ne demek canım rica ederim. Hiç bir anne evladının kötülüğünü düşünüp hareket etmez hepimiz yanılıyoruz zaman zaman. İnşallah vakti geldiğinde zorlanmadan devam edersiniz eğitiminize
sinek hellowri Ah be canım vicdansız anne olarak manşet ederler bunlar beni . Uzman doktorumuza bu durumu paylascam hatalı isem asla yapmam bi daha . Bebeğim kendiliğinden alıştı eğitim vermek için saatlerce oturduğumu mu düşündüler acaba .
beyzanuroz sinek 😂😂 bak canım buraya bişiler yazıp fikir almak istiyorsan her yorumu göreceksin demek 👍👍
sinek beyzanuroz ya siz önce bi üslup öğrenin Bak canım nedir ?? Burda herkes fikrini yazar ama sizin gibiler sadece eleştirir karşıdakini kötü hissettirmek icinn uğraşır . İşte bu olay .
balkizlar sinek sırtını kendinize iyice sabitlerseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum… bu şekilde ilerki aylarda çişini de yaptırabilirsiniz… tuvalet iletişimi diye bir kitap var youtube da prema var onu izleyebilirsiniz kadın bezsiz büyüttü kızını..
Cinarsmom55 sinek kendimi yormak istemiyorum. Biyolojik ve nörolojik süreç var bu yüzden yanlış. Eşim doktor ben de psikolojik danışmanım ve bilimsel olarak yanlış sadece bilin istedim
karan3535 sinek bu tuvaletiletişimi oluyor bebek küçük zaten karnı sıkışınca yapar anladığından değil ama devam edin zaman geçtikçe alışıp bezi erken bırakacaktır