Umutoglum 6 haftalık hamileyim aşırı üşüyorum millet tişörtle oturuyor ben battaniye ye sarılıyorum ev kaloriferli. Ve hiç halim yok elimi kolumu kaldıramıyorum normal mi bunlar biri bişey desin lütfen 🥲🥲🥲
gurbetteanne10 Umutoglum bağışıklığın düştüğü için hasta olmuş olabilirsin bende ilk zamanlar ağır grip olmuştum geçmiş olsun
mmisa Umutoglum aşkım aynı ben de öyleydim titriyordum asla ısınmıyordum on kat giyiniyordum ve sinir oluyordum bu huyuma doğurunca geçiyor
Umutoglum elftty 2. Bebek gerçekten zor oluyormuş kendime vakit ayirsam bebeğimi ihmal etmiş gibi oluyorum. Sürekli üşüyorum elim birşeye gitmiyor 🤦🏻♀️
Umutoglum gurbetteanne10 ay inşallah hasta olmamisimdir hem küçük çocuğum var hemde hamile olduğum için bişey kullanamam 🤦🏻♀️
gurbetteanne10 Umutoglum isteyerek mi hamile kaldınız yoksa sürpriz mi oldu çok cesaret işi ikinci çocuk 🥹
Umutoglum gurbetteanne10 isteyerek oldu arayi çok açmadan beraber buyusunler dedim ama zaten doğana kadar oğlum 3 yaşına gelecek aslında çok da küçük değil ama bende korkuyorum. En çok da ikisine yetememek ikinciyi korumak ilkini ihmal etmemek… Geceleri uyku tutmuyor şimdiden düşünüyorum 🥹🥹🥹
mmisa Umutoglum Ha ben hamileliği sonu sandım aşkım hamileliğin sonu Bazısı yanıyor bile ama peluş takımları alsana üşüme ben öyle yapmıştım
gurbetteanne10 Umutoglum Allah yardımcın olsun sağlıklı olsunlarda zaman bir şekilde geçiyor büyüyorlar 🥹