fatosdefne47_ Bebeğim bir hafta sonra yedi aylık olacak yedi buçuk kilo kaç numara bez kullanmam gerekiyor
gokcemevaa fatosdefne47_ bezin üstünde kilosu yazar, 4 numaraya denk geliyor olabilir tam hatırlamıyorum. Bi bak bezin üstünde kaç kilo aralığı yazıyor
fatosdefne47_ gokcemevaa evet ben de ona göre aldım ama kaç bez değiştirdik hepsi de sızıntı yapıyor sabah uyandığında sırılsıklam olmuş hangi bezi kullanacağımı şaşırdım
denizalismom fatosdefne47_ ben yenidoğan döneminde sleppy kullandım taşma yaptı şuan Molfix kullanıyorum. Çok su içtiği gecelerde sızma yaptı ama genel olarak memnunum
fatosdefne47_ denizalismom ben de şu an Molfix kullanıyorum maalesef çok sızıntı yapıyor biz de Prima kullanicam bu defa inşallah işe yarar
sayfer Hem Sleepy hem molfix denedim aşırı şu içen bir oğlum var baby turco deniyorum bir haftadır hala sızıntı yapmadı sanırom baby turcodan devam edeceğim pişik yapmazsa inşallah 🙃
fatosdefne47_ sayfer benim de kızım aşırı su içiyor o yüzden bu kadar sızıntı oluyor baby turco deniyim o zaman ben de yedi aylık dört numara olur demi kalıbı falan küçük mü acaba
fatosdefne47_ minikaslancik buradaki yorumlara baktığımda herkes mavi paket çok iyi dediği için mavi paket aldım
sayfer fatosdefne47_ kusıra bakmayın yeni müsait oldum göremedim 🥲 kalıbı diğerleriyle aynı ben bir fark göremedim bencede 4 numara olacaktır umarım rahat edersiniz gece uyuyamıyordum çünkü sızdırma olur fark etmem diye
ilayyyda fatosdefne47_ çok pahalı ama prima premium care sızdırma yapmıyor sleepy ve molfix kullanırken her alt değiştirmede üst baş da değiştiriyordum özellikle geceleri o kadar zorluyordu ki
ilayyyda fatosdefne47_ 650 tl civarı migroslarda o da indirimli hali bazen hepsiburadada o fiyatta oluyor
nurcanbb fatosdefne47_ prima aktif bebek 4 numara 54 lü 600 tl ye alıyorm premium care daha pahalı ama digwr bezlerin hepsi pişik ve sızdırma yaptı bunda rahat ettik
nurcanbb nurcanbb biz 5 numaraya geçtik elimde 4 numara var satıyorum almak isterseniz 46 adet kaldı içinde 35 tanesi aktif bebek 9 tanesi premiun care