green_love1 Merhaba bugün devlet hastanesinde randevum vardı spiral için ücretin 2,5 bin ₺ ile 3 bin₺ arasında olduğunu söyledi. Devlet hastanesin de yakın zaman spiral taktıran var mı acaba? Biraz fazla geldi ücreti.
[silindi] green_love1 nasıl o kadar çıkıyor anlamıyorum ki Bursa Orhangazi devlet hastahanesinde taktırdım hiç bir ücret ödemedim vezneye ödediğim 20 yada 40 tl civarıydı hiç bir ücret ödemedim taktırmak istiyorum dedim taktırdım hiç bir ücret çıkarmadılar bana hangi devlet hastahanesine gittiniz acaba
nisnurdmr Ben geçen sene özelde 4.5k taktırmıştım devlet ucret almaması gerekiyor aslında, ama fiyat normal bence
green_love1 [silindi] bağcılarda araştırma hastanesi bende anlamadım cüzi bişey olsa olurdu ama acaba araştırma hastanesi vs diye öyle çıktı sanırım diye düşündüm
halime25h green_love1 bu nasıl devlet hastanesi ya. Ben ücretsiz taktirdim 1 lira vermedim yani. Şehir hastanesine kadın doğuma randevu aldım sabah tok gel dedi gittim test yapıyor tekrar hamile misin değil misin diye beta değerine bakıyor öğlenden sonra da değerin hamilelik teşkil etmiyorsa kadın doğum takıyor yani. Malzemede kendilerinden.
green_love1 halime25h merhaba evet dün kan verdim regl olmadığım için hamilelik testi negatif çıkınca bugüne randevu verdiler ama işlem kayıt sırasında bu fiyat verildi
Tosbikveannesi green_love1 Ben bilgi almak için gittim devlet takarsa ücretli dedi cok şaşırdım 4 yıl öncede takmıştım ücretsizdi yeni böyle olmuş sanırım ama aile sağlık merkezinde takarsan ücretsiz dedi doktorum
green_love1 Tosbikveannesi evet yeni bir uygulama sanırım herkes onu yazmış acaba nereye başvurmam gerekiyor bu aile sağlığı merkezinde taktırmak için
helinky green_love1 ben hemen hemen 6 7 ay önce şehir hastanesinde taktırdım asla ücret falan istemediler doktora randevu aldım gittim spiral taktırmak istiyorum dedim tahlil aldı yarın gel takalım dedi diğer gün gittim tahlile baktı taktıkar
zeyneperguvan helinky taktırırken veya sonrasında bir acı ağrı oluyor mu ve sprali kendimiz mi alıyoruz
beybitolat green_love1 7 ay önce ücretsiz taktırdım spirali de ordandı hatt ekstra gidip onuda almadım
Aintyourmama Bakır mı hormon lu mu hormonlu ücretlidir belki bakır aile planlama merkezlerinde ücretsiz takılıyor
green_love1 Aintyourmama tek çeşit varmış sanırım hangisini uygunsan onu takıyorlarmış aile planlama merkezine nasıl randevu alabilirim acaba bilginiz var mı
halime25h green_love1 acaba hormonlu spiral mi sizin? Düz bakır olan ücretsiz. Hormonlu kendin getireceksin dediler bana. Onu da çok yoğun kanaman varsa o zaman diyorlardi ben bakır spiral ücretsiz olanı taktirdim