34663466 Kızım 3 yaşında kızlar balık yagı kullanım dıyorum çünkü hıc balık yedıremıyorum. Kullanıp memnun kaldıgınız var mı?
livanurvealpinannesi61 34663466 eczane de bulamıyorum maalesef eczane de varsa ordan alın ben Trendyol yoldan alıyorum
Sedaalya 34663466 evet 3 yaşada kadar haftada 2-3 gün möllers kullandık. Şimdi jelibon gibi olanlar var belkş görmüşsünüzdür ondan kullanıyoruz 4 yaş olucak neredeyse bizimki🤗
livanurvealpinannesi61 Asyaveannesi04 internette Kendi sitesi var ordan alıyorum orijinal geldi hem eczane de aşırı pahalı bizim kullandığımız Marka eczane de yok başka nereden temin edilebilir
livanurvealpinannesi61 Asyaveannesi04 easy fish oil Trendyol da kendi sitesi vardı o sağlıklı değil hem içeriği temiz değil sıvı form daha etkili ve sağlıklı
Asyaveannesi04 livanurvealpinannesi61 eğer kendi sitesi varsa ve orijinalliğinden eminseniz alabilirsiniz ama bu ilaç sektöründe baya sahtecilik olduğundan ben bizimkini güvenip alamam bizimkinin sitesi yok çünkü
hilalturkmenel 34663466 1 yaşında şu an möllers aldım, doktora da sordum bunu kullanmayı düşünüyorum ne dersiniz diye o da önerdi. Bir tanıdığım 2 çocuğuna da kullandı gayet memnun.