umaytoom Gamzelikiz_34 eşimde bundan almış banyoda kullanmadık ama ben ellerini yıkıyorum bununla Banyo için mustela kullanıyordum bitti çok güzel ama fiyatı arttığı için almadım Uni baby kullaniyorum ama hicbiri mustelanin yerini tutmaz
Gamzelikiz_34 ninodurbenimadim Kullanmadım canım, yarın Dalin alacağım. İçim rahat etmedi. Sağ ol bu arada 🥰”
oylesinebiri__ Gamzelikiz_34 dalinin de içeriği temiz değil aslında canım temiz içerikli bakabilirsin
namkoll KendiEvimdeDeplasmandayim ecowell kullandım bende memnundum şuanda Siveno kullanıyoruz bundan da çok memnunuz tavsiye ederim
KendiEvimdeDeplasmandayim namkoll sivenonun da bi kaç ürününü kullanıyorum aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim 🥰
Gamzelikiz_34 oylesinebiri__ Dalin’i çok kullandım canım, hiçbir zararını görmedim. Yine de bakarım ama.”
kanalizzze59 KendiEvimdeDeplasmandayim pureseed öneririm en temiz içerikli bebe şampuanı Eczacı önerisi
KendiEvimdeDeplasmandayim kanalizzze59 inceleyeceğim çok teşekkür ederim ❤️ kokusu falan nasıl acaba ?
birdemlikcay Gamzelikiz_34 Dalin oğlumun cildine hiç iyi gelmedi kabuk kabuk oldu ama johnsons baby kullanmaya başladım geçti hepsi yumuşacık oldu cildi tabi bi de banyodan sonra sebamed baby losyonla tüm vücuduna masaj yapıyorum cildi kurumuyor.
ferhatemir berk58 evet gördüm istemiyorum teşekkür ederim geniz oğlum Anaokuluns gidiyor seneye birinci sınıf olacak ben seneye için bakıyordum