Gamzelikiz_34 Kızlar, daha yeni fark ettim; evde varmış. Kullanmışım sanıyordum, Dalin de bitmiş. Bu şampuanı kullanan var mı, nasıldır?”🧴
ferhatemir Gamzelikiz_34 ben yenidoğan çocuğumdan bu şampuanı kullandım konak yapmadı içeriği de dalinden temiz bence
anonimli Bu ürün yurtdışında yasaklandı içeriğini temiz bulamadıkları için ben o yüzden hiç kullanmıyorum
KendiEvimdeDeplasmandayim anonimli ne kullanıyorsunuz? Bende şuan sebamed kullanıyorum ama oda temiz içerikli değilmiş bitmesine az kaldı şampuan arıyorum da
anonimli KendiEvimdeDeplasmandayim yakında beyaz sabun kullanıcam temiz içerikli bulamadığım için🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Sebamed kullanıyordum bende BİOBABY Şampuan var onu araştırdım herkes memnun bir de içeriğini temiz bulan çok fazla onu alacağım büyük ihtimalle yada mustela aveeno da alabilirim onlarda temiz Sebamedi bende bıraktım elimdeki bitsin bunlara bakacağım
kanalizzze59 KendiEvimdeDeplasmandayim pureseed öneririm en temiz içerikli bebe şampuanı Eczacı önerisi
suheyla92 Gamzelikiz_34 bunu ben makyaj temizleme olarak kullanıyorum dalin de ayni sekilde. Bence bebege temiz içerikli sampuan kullanin pureseed ecowell gibi
ferhatemir berk58 evet gördüm istemiyorum teşekkür ederim geniz oğlum Anaokuluns gidiyor seneye birinci sınıf olacak ben seneye için bakıyordum
KendiEvimdeDeplasmandayim anonimli bende ecoweeli merak ediyorum aklımda o vardı ama sizin dediklerinize de bakayım. Teşekkürler 🌸
namkoll KendiEvimdeDeplasmandayim ecowell kullandım bende memnundum şuanda Siveno kullanıyoruz bundan da çok memnunuz tavsiye ederim
Gamzelikiz_34 ninodurbenimadim Kullanmadım canım, yarın Dalin alacağım. İçim rahat etmedi. Sağ ol bu arada 🥰”
oylesinebiri__ Gamzelikiz_34 bunun yetişkin krem ve losyonlarinda kanser yapıcı maddelere rastlanmıştı şirkete dava açılmıştı filan