cananbulbul lohusalıktan yeni çıktım sayılır bugün 49.gün regl oldum erken değil mi bi de emziriyorum
JuliJuli06 cananbulbul normal bende 42. Gunmu ne olmustum emziriyordum. Etkisi varmidir bilmiyorum sezaryen oldum dogumu ben
KendiEvimdeDeplasmandayim cananbulbul bende şok olmuştum ağrılı geçiyo benim birde ne güzel 1yıl falan olmam diyordum 😂 çok şükür doğumdan sonra ağrılarda azaldı
aryamommmm cananbulbul bende ama daha iyi bence erken olmak🙂 yani doğumdan sonra ilk adetimi olduğumda bütün üzerimdeki ağırlık gitmiş gibiydi göbek falan da erken gider hem. Çünkü adet olmamak zaten insanda bi şişkinlik yapıyor erken olmak o yüzden iyi bence
cananbulbul KendiEvimdeDeplasmandayim ya benim ağrısız çok rahat geçiyordu şimdi baya ağrı çekiyorum 😂
1prensh cananbulbul ne güzel erkenden olmuşsun ben doğum yapalı 10 ay 10 gün oldu hala olmadım ve vücudum inanılmaz gergin olsam da rahatlasam
melekveemir cananbulbul ben de tam bebeğim 2 aylıkken adet oldum. Emziriyorum. Bugün kontrolüm vardı doktora sordum 40 çıktıktan sonra ne zaman olursa normal diyor. Emzirme bitene kadar olmamak da normal diyor.