balkizlar Canimbenim65 daha 15 aylıkmış neden bu kadar geriyorsunuz kendinizi… anne neyin üzerine stres yaparsa çocuk onu zor yapıyor bu bir gerçek… büyük kızım 10.5 aylık yürüdü.. 2. Si 14 aylıkken… 2. Ler hızlı olur derler çocuğun içinden gelmiyordu sıfır azim sıfır istek resmen Allahın mucizesi olarak yürüdü 😅
betus52 Canimbenim65 canım benim kızımda 17 aylık yürümüyor herkes ay yürünuyor hadi yurü diye diye tepem atıyor ama desinler yurucektir umarım.kayınvalidem camiye bile götürdü .ayaklarınınipke baglsdılar falan allahım ıns yürücek sen dua et insanları bosver
kizinaasikbiranne Canimbenim65 Benim kızım 18 aylıkken yürüdü doktorlar hep sakin ol bekle dediler bende öyle yaptım 18 ayına girdi yürümeye başladı
Drydrms92 Canimbenim65 niye kafayı yicem diyorsunuz ki . Üstüne gitmeyin . 18 aylıkken daha yeni yürümeye başlayan çocuklar var bizzat şahit oldugum . Bu bı eksiklik değil gelişim süreci farklılığı . Boşuna her çocuk farklı gelişim gösterir demiyorlar. O yüzden üzülmeyin .
gizem6767 Canimbenim65 16 aylık yürüdu sıralıyosa korkma bıde durcuk yap desteksız durabılsın esınle karsılıklı ol oyle bırakın yürütrun biz öyle yaptk
Cisemcagan17 Canimbenim65 bnde o kadar takışmıştım ki bu konuya birden bire yürüyücek diyolardı inanmamıştım ki öyle oldu kafayı yicektim yürümüyor diye takmayın kimseyi insanların derdi bitmez evlenmezsin ne zaman evlencen evlenirsin çocuk yokmu daha çocuk dogurursun 2.yide yap birlikte büyüsünler bitmez yani
Canimbenim65 kubra55555 Cisemcagan17 Gercektne öyle oldu herkes birsey diyor anlamıyorum yürüme arkadaşıyla yürüyor tutunarak yürüyor nasıl tek yürüyecek bilmiyorum gerçekten adak adadım
busralensa Dert etmeyin zamanı var demek ki eğer bir sağlık sorunu yoksa belki de korkuyor ya da keyfinden yürümüyor abim 30 sene önce de aynı durumdaymış doktor tembelliğinden yürümüyor demiş
kubra55555 Canimbenim65 oğlum 14 aylık yürüdü biz yürütmeye çalışıyoduk yere oturup uğraşıyorduk bayağı yürümedi uğraşınca bıraktık kendi haline koltuk kenarından 1 2 adım atarak başladı ama adım atınca ani tepkiler vermeyin korkuyolar koltuğun kenarında tutunarak dururken birkaç adım ileriye geçip eline sevdiği biseyi uzatarak teşvik edebilirsiniz
Cisemcagan17 Canimbenim65 cesaret edemiyor temudan bişi almıştım böyle gögüs kısmına yapıştırmalı üstten ipi var üst tarafından tutup yürüyor bnm bebegim öyle cesaret etti
Canimbenim65 oykununanneesi ya benim bebeğim sekiz aylıkken kanepeler tutunarak yürüdü böyleken rahat bir şekilde yürüme arkadaşla yürüdü ama birden yürümesi kesildi ve ben o kadar üzülüyorum ki insanlar sürekli neden yürümüyor neden yürümüyor neden yürümüyor neden
betus52 Canimbenim65 yok canım tutunuyor kenarlara ama yürümedi babası 4 yasında yürümeye baslamıs.bakalım artık