Canimbenim65 Hala yürümedi delircem doktora götürdüm fizyoterapiste götürdüm kanepeden kanepeye koşar merdiven çıkar bütün evi turlar tutunarak ama yürüme sıfır
Hiilyuss Canimbenim65 1.5 yasında yürüyen bile var dediğinize göre ergonomik bir sıkıntısı yok. Bazen korkan daha tedbirli olan cbebisler geç yürüyor. Bir de prematüreydi sanırım sizin bebiş
nnoktaa Canimbenim65 18. Aya kadar normal. Arkadaşımın oğlu 18. Ayda yürüdü. Öncesinde tutunuyordu fakat cesaret edemiyordu. Bol bol elinden tutup yürütün
gizem6767 Canimbenim65 16 aylık yürüdu sıralıyosa korkma bıde durcuk yap desteksız durabılsın esınle karsılıklı ol oyle bırakın yürütrun biz öyle yaptk
Canimbenim65 Hiilyuss evet prematüre bir bebek bütün her şeyi yapıyor bütün sıralamaları var emekli merdiven çıkıyor tutunarak yürüyor aklınızdan alabileceği her şeyi yapabiliyor yani lavaboya bile tırmanıyor düşünebiliyor musunuz ama yürümek istemiyor biz onun yürüdüğü an ayaklarıyla yere basmıyor ayaklarını havada tutuyor
Canimbenim65 aslhns artık sürekli insanların bu çocuk yürümüyor belinin filmini çek kafasını filmini çek yani yaptım hepsini yaptım aklınızdan alabileceği hepsini yaptım artık dayanacak gücüm kalmadı
Hiilyuss Canimbenim65 siz sakinleşince cocuk yapacak emin olun. Oglum 30 aylık anca bu ay konudmaya basldı hala net değil. Ondan öncesi sürekli etraf baskısıyla cocugu strese soktum konusmıyo konusmuyo. En son ben rahatladım elvet konusacak bu cocuk dedim couk da rahatladı ve açıldı. Sizinki de biraz o hesap sanırım gerekirse görüşmeyin kimseyle malesef etraf boş ağızlarla dolu
balkizlar Canimbenim65 daha 15 aylıkmış neden bu kadar geriyorsunuz kendinizi… anne neyin üzerine stres yaparsa çocuk onu zor yapıyor bu bir gerçek… büyük kızım 10.5 aylık yürüdü.. 2. Si 14 aylıkken… 2. Ler hızlı olur derler çocuğun içinden gelmiyordu sıfır azim sıfır istek resmen Allahın mucizesi olarak yürüdü 😅
Canimbenim65 Hiilyuss bana diyorlar ki çocuğun belinin filmini çektir filmini çektir ben niye çocuğumun belinin filmini çektireyim
Bebeknaz Benim bebeğim 21 aylık yeni yürümeye başladı bende çok korkmuştum kaç doktora götürdüm ama gelişim basamakları normal dedi şimdi odadan odaya yürüyor ama hizlanmadi daha
luna93 Canimbenim65 ne kadar gec yuruyup ne kadar gec konusursa bir Einstein olma ihtimali daha cok artiyormus, bir yerde okumustum, telas etmeyin, uzulmeyin diye gordugum yorumu paylasmak istedim… En kisa surede yurusun yavrucak
busrara12 Canimbenim65 18 aya kadar zamanı var. Benim oğlum da geç yürümeye başladı ama hâlâ emekliyo yuruyebiliyo ama tercih etmiyo. Geç yürüyen bebekler daha temkinli olurmuş. Daha dikkatli düşmeden yuyurlermis. Oğlum canı isteyince yürüyo ve maşallah düşmeden gidiyo emin adimlarla. Üstüne düşme zamanını bekle.
oykununanneesi Canimbenim65 dayımın kızı ile benim kızım arasında 20 gün var. Kızım tam 15 aylık o ise 20 gün küçük. Kızım yaşına girdi bir hafta sonra yürüdü ama dayımın kızı daha yeni emeklemeyi öğrendi. Poposunun üzerinde giderdi hep. Emeklerken dizlerinin üzerinde dikeliyor ama koltuğu tutup kalkamıyor veya tutunarak yürümüyor. Annesi hiç de endişe etmiyor doktorların dediği gibi daha 3 ayınız var önünüzde kendiniz kasmayın her bebek bir değil
Canimbenim65 oykununanneesi ya benim bebeğim sekiz aylıkken kanepeler tutunarak yürüdü böyleken rahat bir şekilde yürüme arkadaşla yürüdü ama birden yürümesi kesildi ve ben o kadar üzülüyorum ki insanlar sürekli neden yürümüyor neden yürümüyor neden yürümüyor neden