alpmila Kızlar lcw öyle güzel bi kupon verdi ki neler neler aldım ben çok alışveriş yapıyorum diye mi verdi anlamadım belki size de vermiştir diye yazmak istedim sepete yüzde 50 den fazla düştü 4829 tl lik sepet 1777 tl ye düştü neler aldıgımı da koyayım alta bi hesabınızı kontrol edin lcw uygulamasına girin hesabım>indirimlerim kısmına girin orda waiwai kuponu yazıyor o nedense uygulamaya girilmiyordu sitesinden aldım umarım sizde faydalanabilirsiniz
Lahmacunayran alpmila indirimlerim bölümü var orda sana özel varmış demekki benimde vardı dün 10 tane bardaği yani fincan kupa falan bin kisire aldim
poyrazkoray07 İnternet sıtesındenmı gırdınız uygulamadan nı anlamadım hemen ındıreyım bakayım ıhtıyac vardı acıkcası baya
alpmila poyrazkoray07 uygulamasından da oluyor Fakat ben sabah beri uygulamaya giremiyorum kaç kişide bu sorunu yaşıyormuş Belki de bu kupondan dolayıdır bilmiyorum Ben de sitesinden almak zorunda kaldım
alpmila poyrazkoray07 uygulamayı telefondan silin öyle siteye girmeye çalışın Ben öyle yapınca girdi Bir de ilk denememde olmadı 2 denemede girebildim anca Bence bu kupondan dolayı uygulama çöktü
alpmila Lahmacunayran burdan birine söyledim baktı ona da vermiş ama herkese verilmemiş maalesef herkesin ihtiyacı vardı böyle bir indirime 🥲🥲
alpmila poyrazkoray07 ay öylemiymiş ben bunu hiç bilmiyordum cok teşekkürler bilgi için ben bu kadar alışveriş yaptığımı da sanmıyorum Allah allah bakacağım şimdi🤣