talhamamy Bebeğinizin neye ağladığını ne zaman anlamaya başladınız Ben hala anlamıyorum çünkü 16 aylık olacak bi yeri mi ağrıyor aç olduğunu az çok tahmin ediyorum altına yaptığından rahatsız olmaz öyle gezer saatlerce bunu biliyorum
Pamukhanim_ talhamamy bende bilmiyorum hâlâ bizimde aynı ağlamaz altı kirliyse sadece uykusu varsa bile uyumaz öyle bilirim.
tahin talhamamy yani benim oğlum huysuz ise tam huysuzluğu tutuyor ne açık uyku alt hiçbiri yok ama bir tutuyor o huysuzluk onun işte sebebini asla anlamıyorum 😆
tsf Olaylardan sonra ki tepkisine bakiyorum aslinda belli e diyolar. Agri olunca bile belli e diyolar sadece neresi bilemiyoruz
nnoktaa talhamamy sanırım 9 aydan sonra. Acı ağrı ve mızmızlanma ağrısı farklı. Mesela bir keresinde hastaydı ateşlenmişti o ağlama bambaşkaydı. İçim acımıştı.
ShutUp talhamamy kızım 8 ay 27 günlük sadece diş sancısı ve gaz problemleri olduğunda krize girerek ağlıyor böyle anlayabiliyorum onun haricinde de aç olduğunu ya da doymadığını da mammaa deyişinden anlıyorum.
beybitolat talhamamy ağlayarak paçama yapışmaya geliyorsa ve ya altına yapmıştır yada uykusu gelmiştir🥲
kbrayksel Benim oğlum 15 aylık olacak, neye ağladığını gösteriyo, altına yapmışsa altını gösteriyo, su istiyorsa suyu gösteriyo elhamdülillah büyüdükçe çok çok kolaylaştı benim için.
talhamamy kbrayksel vay maşallah kendini ifade etmeye başlamış hele altına yapmasının farkında olması çok iyi
Pamukhanim_ talhamamy yani ben bişey istediğinde ağlarsa anlıyorum ama böyle sebepsiz oyun oynarken olduğu zaman bilemiyorum geçen elini yaralamış ağladı aman akşam eşim fark etti elini gündüz ben hiç farkına varamadım
talhamamy Pamukhanim_ benım ki bence ne istediğini oda bilmiyo. Mesela gece uykuda aglıyo uyurken bi anda böyle rahatsız gibi dönüyor dönüyor aglıyo bi yeri agrıyo gibi