Lre Cildinize retinol , c vitamini tarzı ürünler kullanan var mı? Etkilerini fark ediyor musunuz memnun musunuz ?
maygirl Lre 2.5 yıldır duzenli kullaniyorum..çok memnunum kullandıklarımdan.cildim okadr düzeldi pürüzsüzlesti ki asla aksatmam.doğum sonrası cok kötü olmuştu cildim ozaman başlamıştım.gayet canlı,ışıltılı görünüm veriyor ve kırışıklıklarıda geciktirdiğini düşünüyorum.
Marianne Lre hamile yada emziriyorsanız kullanmayın derim sadece. %0,1-0,3 konsantrasyondan başlayın, üzerine yoğun nemlendirici krem sürün uykudan önce, deriyi geriyor. Gündüzleri hep güneş kremi sürün, yoksa lekelenme olabilir.
Gul-42 Lre arastırmalarım sonucu maru derm markası ıyı bıde lumene markası bende baslamadım baslayacagım
allwrite Lre %0.1-0.3 yazılmış fakat ilk kez kullanacaksanız bu oran çok yüksek. Yine retinal değil retinol olmasına dikkat edin. Doktorlar %0.025 krem ile başlamayı tavsiye ediyor, ben de öyle başlamıştım. Cildinizin tolere edebildiğini anladığınızda önce günleri arttırır sonra da oranı arttırırsınız. Yine bir süre sandviç metodu ile ilerlemek cildinizi alıştırmak için iyi bir yöntem. Gündüz mutlaka güneş kremi sürün. Retinoik asidin meyvelerini yiyebilmek için çok uzun bir süreç ve bolca sabır gerekiyor. Ben de henüz umduğum sonuça ulaşamadım.
elifkesim Düzenli kullanıyorum etkisi tabikide var ince çizgilere çok iyi geliyor ve sağlıklı ışıltılı görünüyor cildim. Bakım yapmazsam solgun bezgin geliyor bana 😂
elifkesim https://ty.gl/g4w2y0kqyi9ff Fiyatı uygun ama oldukça başarılı bir ürün benim için retinolü gece kullanıyorum c vitamini ni gündüz cildi yormadan güzel bir kombo oluyor
elifkesim Ben çok uzun yıllardır kullanıyorum kızlar kendimi bildim bileli gece gündüz kremlerim vardır hemen hemen her markayı denemişimdir. Cildinize uygun olanı bulmak önemli olan. Bazen pahalısı bi işe yaramıyor bazen en marka olanı deneme yanılma işi biraz. Mutlaka serumda kullanın özellikle doğumdan sonra
elifkesim https://ty.gl/6lhg1id5brniy Bunu da serum setiyle birlikte alırsanız başlangıç olarak harika bir kombo olur ilk 1 haftada etkisini mutlaka görürsünüz
maygirl hira0502 cream.co ürünleri. Pembe renk olan mousturize nemlendirici,mor renk olan perfecting complex,turuncu renkli olan serumu ve gozenek sıkılaştirıcı yesil renkli olan spreyi.
hira0502 maygirl çok teşekkürler bende the purest ve bioderma kullanıyorum ama farklı markalarda denemek istiyorum
maygirl hira0502 rica ederim.the puresti ne kadwr sure kullandınız.?cream.co eczacı arkadaşım önermisti ama senede 1 rotasyon yapablirsin demisti 2.5 yıl oldu yapmadım.the purest ile yapsam mı diye düşündüm ama gerekte var mı tabi çokta fikrim yok.
hira0502 maygirl ben memnunum sadece yüz yıkama jelini beğenmedim şu an onu bioderma kullanıyorum. The purestin sarı bir toniği var geçen kız onu kullandım arbutin serum ve C vitaminini kullandım normalde sürekli sivilce çıkardı ama kullandığım süreçte asla çıkmadı birde çenemde ki bütün sivilce lekeleri geçmişti birde güneş kremi var pembe onu kullanıyorum asla sivilce yapmıyor ama biraz yağlı bir yapısı olduğu için kışın kullanıyorum yazında yağlı ciltler için olan güneş kremi var onu kullandım çok memnun kaldım pembe olanı BB krem gibi çok güzel ama dedigim gibi biraz yağlı. Şimdide mavi toniğini niacimed serumunu kullanıyorum eşim onları kullandığından beri yüzünde güzel bir değişim oldu diyor ama bunların sivilcelere çok faydası yok o yüzden sarı tonikten tekrar alacağım.
matmazelmomy hira0502 merhaba sarı büyük olan tonik dimi sabah akşam mı kullandınız ve nekadar süre kullanıp farkı gördünüz
hira0502 matmazelmomy evet o tonik sabah akşam kullandım bir ay içinde toparladı başta biraz sivilce yaptı sonrada sivilce çıkmasını engellemeye başladı çıksada hemen geçiriyordu
matmazelmomy hira0502 bende düşünüyorumda şuan kullandığım ürün sivilce yaptı bayada büyüdü ya ni korkuyorumda ne süreceğimi bilemedim yani bide sivilce için azelaik asit kullanıyorum o haldeyken sivilce oluştu
hira0502 matmazelmomy bence sivilceye salisilik asit çok iyi geliyor o dediğim tonik salisilik asit. Ben şimdi mavisini glikolik asiti kullanıyorum ama sarısını alacağım bu ay