Alya-Sena patlakprezervatif kredi puanına filan bakıyorlarmı acaba bu krediyi verirken bilginiz varmı
patlakprezervatif Alya-Sena eşimin kredi notu yerlerde, benim kredi notum yüksek. Farklı bir bankaya başvuru yaptığımızda aynı tutarda kredi vermek istemişlerdi yeterli gelmediği için kabul etmedik. Bu durum bankaların prosedürlerine göre değişiyor diye düşünüyorum. Çünkü müşterisi olduğu banka kredi kartında 1 lira dahi oynama yapmıyor 😅
Alya-Sena patlakprezervatif :) benimde kredi notum en son orta seviye idi sanırım tam eminde değilimde borcum var bi sansımı denemek isterim bakalım. Teşekkürler 🌸
Asyaveannesi04 huhuuu evet direk onaylandı daha önce akbanta hesabınız olabilir yada başka bankalara borçluysanız da çıkmaz
Asyaveannesi04 huhuuu evet direk onaylandı daha önce akbanta hesabınız olabilir yada başka bankalara borçluysanız da çıkmaz
patlakprezervatif huhuuu çalışmıyorsanız bu sebeple onaylanmamış olabilir. Ve ayrıca mobil uygulama üzerinden bankanın müşterisi olmanız gerekiyor
huhuuu patlakprezervatif mobil uygulama üzerinden müşteri oldum zaten bide çalışıyorum borcumda yok hiçbir bankaya
patlakprezervatif huhuuu borcun olması önemli değil benim birçok kredi kartım varken yapmıştım. Müşteri hizmetleri ile görüşün isterseniz, belki şubeye gitmeniz gerekebilir. Ben kaydolurken problem yaşamıştım şubede yardımcı oldular öyle aldım
zynprvlfsn busra987 Ben dün 100 ben çektim, 0.99 faizle ama sigorta vs 5 bine yakın para kesti, yarın sigortayı iptal edeceğim. 12 ay taksitse çektim bu arada yeni müşteri değilim, 2022 de açmıştım hesabı.
sumeyyeirem zynprvlfsn bende çekeceğimde kartı kurye ile göndermeyi seçtim kart gelince başvurabiliyor muyum
sumeyyeirem Asyaveannesi04 bişey sorabilir miyim bende başvurdum bana kart gelecek dediler kart geldikten sonra mı başvuruyoruz şuan mobile giremiyorum kart bekleniyor diye
Asyaveannesi04 sumeyyeirem hayır ben kart felan almadım, sonradan kredi kartı göndermişler ama kullanmadım