busra987 Hanımlar Akbank’ta yeni müşteri olanlara düşük fazili kredi veriliyormuş alan var mı bu ara çok ihtiyacımız var bizde düşünüyoruz da merak ettim
beybitolat busra987 faizsiz veriyor 35 bin lira 6 ay ödemeli bi konuşun isterseniz dün bi arkadaşım aradığında bu şekilde söylediler
Asyaveannesi04 busra987 100 bin çektim geçen ay 4 bin faizle hemen altın aldım, çok iyi oluyor ilk müşteriye özel
catperson busra987 çoğu bankanın yeni müşteri olanlar için faizsiz kredi kampanyası var ben de geçmişte başka bir bankadan kullanmıştım.
zynprvlfsn busra987 Ben dün 100 ben çektim, 0.99 faizle ama sigorta vs 5 bine yakın para kesti, yarın sigortayı iptal edeceğim. 12 ay taksitse çektim bu arada yeni müşteri değilim, 2022 de açmıştım hesabı.
busra987 beybitolat evet 35 bine kadar faizsiz. 100 bine kadar da 0.99 faizle veriyor biz 100 bin kadar çekmeyi düşünüyoruz malesef
sumeyyeirem Asyaveannesi04 bişey sorabilir miyim bende başvurdum bana kart gelecek dediler kart geldikten sonra mı başvuruyoruz şuan mobile giremiyorum kart bekleniyor diye
mitolojiii_ Nacafa artı parayı taksitli kullanmaktan mı bahsediyorsunuz bankanın hesabınıza tanımladığı
mitolojiii_ Nacafa artı parayı taksitli veya taksitlendirmeden çekebilirsiniz tek seferde taksit yapmadan çekerseniz günlük olarak ödeyeceğiniz güne kadar faiz işler taksitli çektiğinizde ise aylık taksit miktarları bellidir faiz taksitlere bölüştürülür yani ödeme planını görürsünüz çekmeden önce
Nacafa mitolojiii_ 0 faizli taksitli attı para fırsatı sundular ama bunu ilk defa görüyorum. Makul bir şeyse kullanmak istiyorum. Eksi hesap gibi mi
mitolojiii_ Nacafa sıfır faizliyse gayet mantıklı ihtiyacda varsa evet eksi hesap gibi her bankada farklı isimlendirilir bazı bankalarda kredili mevduat hesabı ek hesap artı para vs vs
Nacafa Asyaveannesi04 banka kartım var sadece Akbank’ta yine bir kampanya zamanı hesap açmıştım aktif olarakta kullanmıyorum ondan dolayı bilgim de yok. 0 faiz ile 20 bin tl veriyormuş
patlakprezervatif Nacafa eğer akbank müşterisi iseniz kapsamayabilir. Çünkü kampanya mobilden akbanklı olup ilk müşteri olma durumunda veriyor. Hangi kredinin sayfasında kampanyanın şartlarından bahsediyor, ben de 3yıl önce müşterisi olup bu ayrıcalıktan faydalandım kredi kartlarım yasal sınırda olduğu için banka kredi kartı vermediğinden dolayı istediğim kadarını alamamıştım
Nacafa patlakprezervatif bu bahsettiğim dün direkt mobilden bildirim olarak geldi, kampanya katıl butonuna da tıkladım. Banka tarafından aranmışım fark etmedim, detay ögrenmek için tekrar aramalarını bekliyorum
Alya-Sena patlakprezervatif kredi puanına filan bakıyorlarmı acaba bu krediyi verirken bilginiz varmı