sukran93 Kalıcı çözüm için beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor.Şeker süt ürünleri ve gluteni azaltırsanız kalıcı olarak kurtulursunuz.Geçmiş olsun.
birdemlikcay miranasaf06 Aslında migren kendini önceden belli ediyor normal baş ağrısı gibi başlıyor ama tüm kafayı sarıp sanki beyin patlayacakmış gibi hissettiriyor öyle zonkluyor. Migren başlayınca da konuşmada zorluk mide bulantısı bayılacak gibi oluyorsunuz. Allah korusun korkunç bir şey anladığım dakika beklemeden ağrı kesici içmeye başlıyorum zaten ben.
miranasaf06 birdemlikcay bu aynı şeyler bende de var ama emara giremiyorum tomografi de belli olurmu onuda bilemiyorum
birdemlikcay miranasaf06 hiç bilmiyorum valla ama bi doktora danışmakta fayda var. Ben sadece semptomlarımı söyledim doktor öyle dedi senin migrenin var diye.
ozdenizzz miranasaf06 olur tabi neden olmasın MR a girememenizin sebebi sağlık durumundansa eğer nerde var tam olarak bilmiyorum annemde platin vardı mr giremiyordu açık mr sistemi varmış bazı yerler de ama düşünün yani annemin beynin de ki tümörü bile tomografi ile gördüler.
miranasaf06 ozdenizzz inşallah beyin sinir cerrahisine aldım ya bide baş ağrım olunca yüzüm uyuşuyor karıncalanıyor gibi
473492 miranasaf06 migrende sese gelemezsiniz bas donmesi mide bulantisi basinin belli kisminda sanki borcum ton yuk orda gbi Agri yapar gozlere Kadar vurur ve tutumu 1 hafta birakmio migrende karanlik Oda sesiz ortamla anca gecio
Gamzelikiz_34 miranasaf06 Geçmiş olsun, benimde de var. Kafamı hiç tutamıyorum ama sıcak su iyi geliyor bana. Hemen duşa giriyorum, bir de karanlık bir ortam ve biraz uyku Sonra geçiyor. Bir de gözlerim şişiyor çok hastaneye gittim bu yüzden
ayisit miranasaf06 migren başın belli bir bölgesinde küme şeklinde ağrıdır. Ses ışık hassasiyeti olur mide bulantısı yapar çok afedersiniz istifra etmeye bile gidiyor. Yaklaşık 12 yıldır migren hastasıyım ve genetik hastalık ve göz doktorunun teşhisi ile anladık Mr çekildim öylelikle tanı konuldu. Apranax içiyordum çocuktan önce ve zifiri karanlıkta uyuyordum. Çocuktan sonra ataklar sıklaştı ve 3 gün sürüyor ağrım. Bazen buz uygulaması iyi geliyor. Ağrı benim sol şakak ve gözümde yoğunlaşıyor enseye kadar vuruyor.
mavisevgim miranasaf06 mide bulantısı baş ağrısı ışık ve sesde hassasiyet oluyor yıllar önce migrenim tutunca kafamı duvara vurur saçlarımı çekerdim sonra hacamat yaptırdım 3 seans çok şükür migren diye bir şey kalmadı
sedaozan miranasaf06 ben migren atağı geldiğini anlıyorum artık. Mutlaka bir kaç saat öncesinde aşırı halsizlik uyku hali kafamın ağırlaşması gibi şeyler yaşıyorum. Sonrada atak geliyor. Migrenin çeşitleri var devam derse bi doktora görünün en iyisi geçmiş olsun