miranasaf06 Migren krizi nasıl geliyor az önce bi baş ağrısı girdi denge kaybı oldu halsizlik acaip migren mi bilemiyorum sünizitte var aslında ama migren böyle etkiler yapar mı
[silindi] miranasaf06 geçmiş olsun bilemiyorum bende mide bulantısı yapıyor baş dönmesi de bazen olur. Bu ara çok su içmediyseniz ayran veya suya 1 çay kaşığı tuz atıp ardından bol su için. Migrenin en önemli sebebi vücutta suyun eksilmesi ve uyku düzeninin bozulması aslında
ozdenizzz miranasaf06 yani tabi ki bir doktora gitseniz daha iyi olur ama migren çok illet bir şey benim direkt enseden vurur ve ne yaşadaığıma göre şiddeti değişir mesela sinirliyken migren vurduğun da ben iptalim mesela bütün kafamı sarar ve gözlerime vurur karanlıkta uzanmadan da geçmez bazen denge kaybı ve bulantı yapar bende. Yorgunluktan migrenim tuttuğunda kulak ağrısı yapar bende.
Jelibonsmom miranasaf06 geçmiş olsun, migren buna sebep olabilir evet. Bende de auralı migren var. Önce gözümde ışık çakması gibi bir şey oluyor yarım saat, ardından kusma ve bulantı saatlerce ve en son uzuuuun bir süre baş ağrısı oluyor
iremm58 miranasaf06 bende tek taraflı olup bütün yüzüme ve basıma yayılıyor gözlerime vuruyor burnuma vuruyor miğde bulantısı yapıyor kusmak iyi geliyor bol bol su
miranasaf06 [silindi] ikiside var evet kaynanamlara geldim su içmedim hiç bide uykum da sıkıntıya girdi üşütmüş de olabilirim
[silindi] miranasaf06 e muhtemelen o yüzden dediğimi yapıp güzelce dinlenirseniz geçer. Geçmiş olsun 🙏🏻
miranasaf06 ozdenizzz benimde birden girdi başıma gözüm ağrıdı denge kaybı halsizlik oldu anlam veremedim
ozdenizzz miranasaf06 tabi her baş dönmesini migrene bağlamayın ihmal de etmeyin bir nöroloji ye danışın.
miranasaf06 Jelibonsmom çok teşekkür ederim evet bendede aynı şekil oluyo mr istedi kapalı alan korkum var giremiyorum tomografi de gözükmez mi
[silindi] miranasaf06 mümkün olduğunca uyuyun zamanla bu tempoya alışır vücudunuz kolaylıklar dilerim 🙏🏻
ozdenizzz miranasaf06 siz bir gidin önce bir görüşecekler sizinle mr a giremiyorsanız da alternatif seçenekler sunacaklardır.
Muhammet miranasaf06 yapıyor evet bol bol su iç bana kaynar duşa girmek akabinde ilaç sonrası uyku iyi geliyor 1 hafta başımın agrıdıgını bilirim
Pamukhanim_ miranasaf06 benim kafamın arkasından bir ağrı girer gözüm bile açılmaz mide bulantısı baş ağrısı böyle ayağa bile kalkacak halim kalmaz karanlık bir odada dinlenmedikce de rahatlamaz
Dmt-01 miranasaf06 bence tansiyonunuz yükselmiş.Benimde migrenim var.sizin gibi denge kaybı halsizlik olduğunda tansiyonum çıkmış oluyor
ozdenizzz miranasaf06 olur tabi neden olmasın MR a girememenizin sebebi sağlık durumundansa eğer nerde var tam olarak bilmiyorum annemde platin vardı mr giremiyordu açık mr sistemi varmış bazı yerler de ama düşünün yani annemin beynin de ki tümörü bile tomografi ile gördüler.
ollaluna7 miranasaf06 öncelikle geçmiş olsun bende de migren var göz kapaklarımda zonklamayla başlıyor bazen tek taraflı bazen çift taraflı ağrım oluyor ağrımın artıcağını hissettiğim an ağrı kesici içmezsem halsizlik şiddetli baş ağrısı mide bulantısı tansiyon düşmesi oluyor