Elfgrn canimpapatyam Kötü günler geçti şimdi daha da kötü günlere 😂😂😂 Offff bitmiyor bitmiyor biri bitiyor diğeri başlıyor. Allah yardımcın olsun 🫠🫠🫠
somurtkansirin canimpapatyam bizim vurma huyumuz başladı durup durup gelip patlatıyor. Dişi ayrı iştahı ayrı uykusu ayrı dert imdat diye bağırcaz çok az kaldı 😂
oylesinebiri__ canimpapatyam 15 ay berbat yüzüme bi tokat patlati gözümün feri gitti yemin ederim öpücek sanmıştım şak diye yapıştırdı gözümün ortasına hem şoktayım hem gözümü açamadım
canimpapatyam somurtkansirin benimkinde de ısırma huyu başladı. Rahatça kucağıma alamıyorum her an ısıracak korkumdan
Elfgrn canimpapatyam 😂😂😂 benim bir tabirim var hep derim. Şeytanın götüne parmak atıyor diye 😂😂😂 offf çok fenolar ya her dönem ayrı zor gidiyor 33.5 aylık
canimpapatyam Elfgrn süper tabir çok güldüm 😂😂 akıl sağlığın hala yerindeyse o daha süper. Maşallah 🌸
Elfgrn canimpapatyam Akıl sağlığım şüpheli 😂😂 diyorum beni bir bakırköy gezisine götürün diye aval aval suratıma bakıyor karşımdaki duvar 😂😂
canimpapatyam goldengate mesela hiç ayakta sallamamıştım. 18. Aydan sonra uyusun diye yapmadığım kalmadı ayakta sallamaya başladım 🥺