Ozge_5555 Ay kimseye bir daha bilgi vermicem verince kaale alıp cevap verilmiyor inşan bı teşekkür eder yada beğen yani
aptallarsiziii ElisaMom_ benim 2 oğlum var 4 ve 6 yaş ikisine almak istesem 1 set mi verirler yoksa ayrı ayrı mı veriyorlar
Alpereniannesi52 Merhaba hepsini izlmeden geçilmiyor demi hani aç geçir olmaz mı nasıl oluyor benim de ihtiyacım var kızım 4 yaşında çok sever🤗
kelebek671 selambennsid ben yaptım talep tamamlandı diyor ne yapmalıyım şubeye gidip alsam verirler mi talep kodu var
selambennsid kelebek671 mail gelmiş olmalı e postanızı kontrol edin. Mailde seti alacağınız tarih yazıyor. O tarih aralığında gidip aldım ben
selambennsid Alpereniannesi52 evet evet veriyorlar yalnız ben eve yakın olan şubeyi seçemedim yani çıkmadı bile sanırım şubeyi de onlar belirliyor
Alpereniannesi52 selambennsid saol canım peki benim kızım 5 yaşında bu sette ne vardır 3-6 seçtim birde ses dinliyorum fark eder mi? Bide 2 yaşında oğlum var tekrar talep etsem oluyor mu ? Çok soru sordum hakkınızı helal edin 🌻
peramomms Elvan1703 nasıl düzelir bilmiyorumda hemen verdiler mi bende stok yokmuş sonrasında alabilirsiniz mesajı geldi
selambennsid Alpereniannesi52 helal olsun ne demek🥰 0-3 yaş olanı aldım ben beş adet kitap var ikisi hikaye diğerleri renkler hayvanlar ve resimli sözlük. Bende sadece ses kayıtlarını dinledim o şekilde tamamladım diğer çocuğunuz içinde onuda ekleyip talep edebilir misiniz 0-3 yaş olanı