zehross00 Bir tane çocuğum var çok şükür o da 6 ay gibi bir sürede olmuştu, şimdi ikinciyi istiyorum 3 aydır olmuyor. Biliyorum kısa bir süre fakat rahmimde de bir bozukluk var perde var o engel olmuyor diye biliyorum ama artık o diye düşüneceğim
GezginPaNDa zehross00 3 ayda strese girerseniz , stres hamile kalmanızı engeller . Her şeyin bir vakti var . Vakti gelince olur merak etmeyin
Kitsu zehross00 fakat rahmimde de bir bozukluk var perde var Bu sizin tanıniz mi doktorun tanısı mi ?
Ahsensmom_ zehross00 benimde zor oldu düşükten sonra iyice umudu kesmiştim hatta ama bir kere olmuş ya Rabbim nasip ederse gene olur hiç sıkma canını
hepyerdeyizz zehross00 Doğumdan sonra o perde yirtiliyornYani rahimde bir sorun kalmıyor . Bendede hem perde hem Kalp şeklinde ama iki tane çocuğum oldu . Ki 3 ay erken stresten olmaz . Ben Yeni evliyken hamile kaldım 3 ayı gecmisti düşük yaptım Ve Sonunda doktora gittiğimde Öğrendim Sonraisnda bı sağlam çocuğum doğdu arada bı düşük daha yaptım Ama şekil ya da ilaç kullaniyodum ikisi de olabilir . Düşükten hemen üç ay içinde tekrar gebe kaldım oda sağlıkla doğdu . Dmeem o ki Stres yapma akışına birak
zehross00 GezginPaNDa Haklısınız stres de çok etkiliyor. Normalde ikinci çocuk düşüncem yoktu eşim çok istiyordu sonrasında ben de istemeye başladım şimdi de olmuyor. Hayırlısı İnşallah olur diyeyim
zehross00 justuser Aslında rahmimde bir anomali olduğu için strese giriyorum. Bir daha olmayacak mı acaba diye
ceylanay Ay hiç kafana takma bende oğlum 2 yasında iken istedim 9 ay sonra oldu hemde ikiz oldu şokla karıştı hatlar😂 stres yapmadığn zaman oluyor takıntı yapma
zehross00 ceylanay Evet öyle haklısınız stres çok etkiliyor. Ben rahmimde perde olduğu için stres yapıyorum aslında. Bir daha çocuğum olmayacak mı acaba diye
justuser zehross00 bir kere olmus Allahin izniyle bir daha olur siz stres yapmayin akisa birakin kendinizi biraz🎀
zehross00 Kitsu Doktor söyledi, zaten çoğu doktor göremiyor bile sayılı doktor fark etti diyebilirim. Rahim filmi cekilmem istendi onun için randevu almaya çalışıyorum
zehross00 Ahsensmom_ Ben de aynı şekilde artık umudumu kestigim bir zamanda oldu kızım. Perdeden dolayı çok zor bir hamilelik geçirdim çok şükür kızım bana tutundu🌸
zehross00 hepyerdeyizz Haklısınız stres en büyük düşman ben de aşırı stresli bir insanım bunu atmam gerekiyor. İlk çocuğum da ne zaman umudumu yitirip akışına bıraktım o zaman oldu
Elfgrn zehross00 Bir tane çocuğunuz varsa başka çocuğunuz da olabilir. Çok erken daha sabır gerek, 3 yıl sebepsiz olmadı mesela benim çocuğum. Çok stres yapıyordum istiyordum ne zaman akışına bıraktım O zaman oldu. Yani biraz akışına bıraksanız daha iyi olur. Çocuğum olmuyor demek için çok çok erken
zehross00 Elfgrn Benim ilk çocuğum da ne zaman akışına bıraktım artık o zaman oldu. Yapısal olarak da stresli bir insan olduğum için ister istemez yapıyorum maalesef. Hayırlısı bakalım İnşallah olur
Kitsu zehross00 geçmiş olsun öncelikle rabbim kızınızı size bağışlasın. Benim de hem pcos hem yumurta tembelligim var. İlk bebegimden sonra oldu ikiside. Doktorum yasim ilerlerse ve kilo alırsam hamile kalamayacağımi söyledi. Sorun etmiyorum kafama takmıyorum çünkü bazı sorunlar vardır ne kadar düşünmekten delirirsek delirelim çözümü bizde değildir. Bu da öyle bir şey
zehross00 Kitsu Yani evet haklısınız ne kadar taksak stres de yapsak her şey olacağına varıyor bir şekilde
gg3848 zehross00 bazen ikinci gebelikler geç olabiliyor ablamın ilki tek seferde olmuştu ikincisi bir sene sonra oldu daha çok yeni denemeye başlamışsınız bir de strese girdiyseniz o da olmasını engeller biraz rahat olun
zehross00 gg3848 Rahmimde perde olduğu için bir daha çocuğum olmaz mı acaba diye bir kafaya girdim. Bunu sıkıntı yapıyorum sanırım
pimpiriklianne43 zehross00 benimde ilk 2 bebegim hemen olmuştu ama 3 bebeğim 1 yıl korunmadik olmadi doktora gittik rahim filmi filan çekildi tüpün biri tikaliym8sti açtım dedi bir ilaç verdi yumurtlamayi kolaylaştıran 2.ayda oldu ama 1 yıl korunmasız ilişki olmadan tedaviye baslanmiyor çünkü 6.ayda gitmiştik doktora oda 1 yıl geçmesi lazım demisti