Annepandaa BirSevda-iki-Emanet_Sahibi kaç aylık. Göz kapaklarındakiler geçiyor. Yeni doğan bebeklerde olur demişti dr. Benim kızmında ensede ve kafada var ama saçı uzadı gözükmüyor bile.
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Annepandaa 4 aylık 10 gün. Bazen çok belli oluyor bazende kayboluyor göz kapağının bitanesi de
Annepandaa Annepandaa göz kapaklarında olanlar geçer. Ensesinde olanlarda rengi açılır muhtemelen. Kızımda öyle oldu.
tospikmommy annediyebiri benim bebeğimde de vardı bacagind şimdi 6 aylik geçmeye başlıyor rengi baya soldu
tospikmommy annediyebiri bana kendiliğinden geçer demişti geçiyor da ama kanama fallan olirsa cerraha götür demisti şükür öyle birşey olmadı geçiyor
annediyebiri tospikmommy bizim ki geçmedi kaldı öyle görünce düştümü diye soran oluyor oysa doktor önemli değil geçer demişti belirginlik duruyor
Berilismom Meryemeylul dudağının kenarında birde kafasının içinde var ama hiç ilaç kullanmadık zamanla küçülür dedi doktorumuz şuan 21 aylık biraz küçüldü eşimin yeğeninde de var 8 yaşında toplu iğnenin ucu kadar kalmış
Brcaly RabiaMevaninAnnesi merhaba benim de kızıma timosol verdiler de 3,5 aylık bacağında cok büyüdü ne zaman etki etmeye başlar acaba yardımcı olur musunuz cok endişe ediyorum da
berennisaveannesi Brcaly timosolu nasil buldunuz acaba,ben bulamadim da,burdaki eczacimiz suan piyasada yok dedi
arntk22 Meryemeylul merhaba oncelikle çok geçmiş olsun dideral hala kullanıyor musunuz muhtemelen bizde başlayacağız lekeler nasıl suanda ve yan etkiler oldu mu acaba insan çok korkuyor
berennisaveannesi arntk22 mrb yan etkisi olmadi cok sukur ama suanlik bir degisim yok malesef.15 gundur kullaniyoruz daha cok yeni insallah zaman gectikce fark eder.ben tomec kullaniyorum eczanelerde timosolu bulamadim
thecamellia Meryemeylul benm bebeğiminde ensesinde ve anlnında var bebekken eşimin ensesinde benimde anlında varmış öyle leke ırsıdir aileden ensedeki 6 yalına kadar anlındaki 2 yaşına kadar geçer dedi doktorumuz
Brcaly berennisaveannesi biz de bi eczanede bulamadık baska eczanede vardı farklı eczanelere sorsanıza
Manolyaaa Semra_24 benim bebeğimin sırtında var doktora götürdüm önemli bişey değil ilerde geçer dedi hiç krem filanda vermedi
Rainnnn Meryemeylul yeğenime kullandık . Üstü biraz et rengi olmaya başladı 14 aylık şuan bi yan etkisi yok kullanmadıkça çoğalıyor arkadaşımda kullandı bebeğine düzenli kullanmak önemli