elifbd busbus59 bende çok seviyordum ve işe yarıyordu stok yok diye siveno aldım çok kötü asla geçirmiyor incia stok gelmiş alacaktım 🙄
TalentedMom Miniminimini Oksizinc mutlaka içerisinde çinko olsun bu da var hemen geçiriyor piştiği iyi geliyor
eslem5 Miniminimini fito ve hametan birlikte karıştır sür bir günde etkili çok memnun oldum doktorum yazmıştı
rkygn İNCİA Jel olandan kullanıyorum pek duyulan marka değil ama içeriği temiz benım pişik sorunum olmadı şükür
kocbuse65 Miniminimini geçmiş olsun öncelikle. Ben kızım doğduğundan beri mustela kullanıyorum çok memnunum pişikkende kullanıyorum gayet anında etki ediyor
123456asya Miniminimini sudocrem tek sürmede hemen geçiriyor pişiği 2 çocugumdada işe yaradı tek geçerim
kadertemur Miniminimini mustela yapısı bile çok değişik bende kızıma sürdüğümde çok ağlıyordu sebebini anlamadım artık yakıyor muydu çözemedim ama kullanmıyorum iki kere ağlaması beni şüphelendirdi sudocrem a bepanthol güzel ikisini de deneyebilirsin
zynpb52 Miniminimini mustelladan hiç memnun kalmadım pişiği geçirmiyor ama sudocrem de ve hamazinc dem çok memnun kaldım çok zorda kalmadığım sürece hamazinc kullanmıyorum çok olursa sürüyorum genelde sudocrem kullanıyorum sizede tavsiye ederim 🌸🙏