2025mucizem alinacalgin ya bzde 2 kilo olduk ama biberon tutarken zorlanmış bebeğim sizdede byle oldumu
hemshireanne 2025mucizem benim oğlumda 34 haftada doğdu 2050gram 1300lere düştü kilosu. 2450 gr fln olunca çıkmıştık hastaneden
bnnryksl 2025mucizem ben 36. Haftada ikizlerimi dünyaya getirdim kiloları 2 kilonun üstündeydi fakat solunum sıkıntısı cekıyolardı bizde entübeydik sonra çıktılar 5 gün sürdü sürecimiz
hemshireanne 2025mucizem nefes problemi vardi 10 gün beklettiler küvezde düzelmeyince kafein tedavisi uyguladılar o gün çıktı küvezden. Ama kilosu toparlanana kadar 13 daha hastanede kaldık
emirtonunannesi 2025mucizem bende 1 ay önce 33+6 da doğum yaptım aynı şekilde ilerledi bizimde 11 gün küvezde kaldı, 7 gündeten tene temas ve emzirme alıştırmaları ile 11. Gün de taburcu olduk. Zor bir süreç allahım hepimizin yardımcısı olsun 🙏🙏
emirtonunannesi 2025mucizem hastane ilerleyişi mi farklı acaba doktorumuz bilgi gününde tüm yapılacakları anlatıyordu bize
2025mucizem emirtonunannesi bilemedim ki ya enfksynn olmstu bir kaç gün önce antbtyk kullanımını kesmişler acaba enfksynn dolayı ten temas yapmamış olbilrlermi diye düşündüm