meloni Fırınım asla kek pişirmiyor ortası her seferinde çiğ kalıyor ısıyı düşürüp süreyi uzattım yok kek kalıplarını değiştim yok hiçbir şekilde olmuyor böyle bi durumla karşılaşan var mı neler yaptınız ya da ne önerirsiniz
Mmeelliikkeee meloni az mı un koyuyorsun acaba , neden öyle olsun ki cıvık kalması geldi aklıma sadece. Önceden ısıtılmış alt üstte pişiririm hep
sdakbyk meloni kek yaparken 2 su bardagı un koyuyorum,fansız alt üst ayarda 180 derece pişiriyorum bır de boyle deneyın
meloni 50krsvertirreekk onu da denedim olmadı canlı denedim yine olmadı süresini uzatıp ısısını kıstım ona rağmen yine pişirmedi
yorgunargindarginmomy Ben fırını ısıtirken fanli ayarda isitiyorum keki atınca da alt üst fan açık kalıyor gayette pişiriyor firininizdsn kaynaklı da olabilir .
meloni Mmeelliikkeee ısıtılmış fırında da denedim öyle de pişirmedi annemin fırınında ısıtmadan yapıyorum kek gayet güzel pişiyor benimkinde ne yapsam olmuyor
Eslemsi_04 meloni kalıp yada dereceden kaynaklı değil direk fırından kaynaklıdır komşumdada aynı sorun var ne yaptıysak ne denediysek olmadı