Gul-42 bossmomm evet benımki usb gırısli degıl sarj aletı 14 plus o yuzden cogaltıcı kablo aldım pc ye baglamak ıcın bıde flash bellek aldım oyle atacagım
betul97_ evin34 Eşimde de iPhone var bellek aldı aile olarak beni de ekledi paylaştı onun belleğinden kullanıyorum😅😅
hemshireanne catperson evet öyle geliyor ama hiç zahmetli değil. Sadece bir numarayla istediğin kadar gmail hedabı açabiloyorsun. Ve telefon değişince bile google photosa sadece bir gmailini yazınca diğerleri de kendiliğinden yükleniyor
serpoo evin34 turkcell life box kullanıyorum oraya yedekliyorum oradan da bilgisayara kolayca indirip harddiske alıyorum flashlar cok cabuk bozuluyo
okk evin34 iphone için flash var ucu direk sarj yerine takıyorsun oraya aktarıyorsun baska da bilgisayara sarj kablonla bahlanacaksın ve icloud yükleyip giriş yapıcaksın direk fotograflar gelir zaten ordan flasa aktaracaksın
surprizbebe evin34 iCloud da yüklü fotoğraflar. Pc den i cloud hesabına girip fotoları pc ye indirdik
idildeniz35 evin34 çocuğun fotolarını her sabah anneme eşime kayınvalideme atmaktan WhatsApp hafızası da doldu. Deliriyorum artık gerçekten