evin34 Merhaba arkadaşlar ya lütfen bana yardımcı olur musunuz? telefonum çok dolu fotoğraf videoları flaşh belleğe nasıl aktarabilirim nasıl yapıyorsunuz
catperson evin34 illallah etmiştim ben bu mesele yüzünden. Google fotoğrafları indirdim oraya yedekleyip ordan aktarıyorum. Iphone kullanan arkadaşım en kolayının böyle olduğunu söyledi. Google fotoğraflardan direk indirilebiliyor sonra.
idildeniz35 evin34 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum. İCloud’a bağlanıp ordan bilgisayara atıyorum ama çok uğraştırıyor. Ben de burada bekliyim 🤷♀️
bossmomm evin34 benimkide çok dolu 2 yıllık telefon yaklaşık 7 bin tane fotoğraf var snapchat hariç😩😩😩😩
Gul-42 catperson dırek ındırmıyor malesef denedım olmadı ıcınde duruyor telefondan sildım pc den actım google fotoları oradan bakarım arada suandada flash bellek aldım ona atacagım galerımde hepsı ara kablosuda aldım henuz atmadım
evin34 catperson Ben de aynen telefon dolduğu için whatsaba giremiyorum gereksiz video fotoğraf sileyim diyorum silmiyor geri yüklüyor 😅 androidin gözünü seveyim yaa çattım iphoneye kurtulamıyorumda 🤷♀️
evin34 Gul-42 Ara kabloyla pcye aktarılıp sonra flaşh belleğe atılıyor mu bir de ara kabloyu nerden aldınız media markette bulamadım
mavili_kelebek evin34 öyle olduğunda telefonu aç kapat düzeliyor ama hafıza satın almak daha kolay oluyor aylık olarak ödersiniz
evin34 idildeniz35 2 aydır uğraşıyorum artık telefonu elime almak istemiyorum arama geliyor bakıyorum son aramalar yok benim telefon kafayı yedi çok dolu diye diyorum umuyorum ondan 😂
idildeniz35 evin34 çocuğun fotolarını her sabah anneme eşime kayınvalideme atmaktan WhatsApp hafızası da doldu. Deliriyorum artık gerçekten
evin34 mavili_kelebek Kapatıp açıyorum ama gün içinde çok sık olunca geriliyorum ister istemez bir de çok fazla çekiyorum aktarma işi olsaydı iyi olurdu 🫠
Gul-42 bossmomm evet benımki usb gırısli degıl sarj aletı 14 plus o yuzden cogaltıcı kablo aldım pc ye baglamak ıcın bıde flash bellek aldım oyle atacagım
mavili_kelebek evin34 malesef o dereceye gelince öyle oluyor telefona takılan bellekler var iPhone özel direk şarj gibi takıyorsun aktarıyorsun ondan alabilirsin istersen öyle aktarıp hafızan açılabilir devam edersin
bossmomm evin34 birde bir sürü gereksiz fotoğraf. Bir günümü ayırıp galerime iyiyce çeki düzen vermem lazım 😅😅😅