Kubrayagmuur Anneler merhaba 10. Haftadayım şuan 7+5 de bebeğimin kalbi durmuş.. İlk doğumumda atoni geçirdim şimdi de Doktorum kürtaj olacaksın dedi. Aranızda kürtaj olan varmı genel anestezi ile? Kürtaj hakkında bir bilgim yok korkuyorum
tgcayz Kubrayagmuur 4,5 aylık kalbı durmustu bebegımın. Dırek anestezı verdıler yarım saat 40 dakıkada kendıme gelmıstım. Korkulcak bır sey yok
arven2024 Kubrayagmuur korkulacak birşey yok hissetmiyorsun sonrasında ağrı sızıda olmuyor. 15 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin gelişimi 12 de kaldığı için. Tek hissettiğim sonsuz bir boşluk ve hüzündü
tazemom1 Kubrayagmuur geçmiş olsun 💐 1,5 ay önce vakumlu kürtaj oldum genel anestezi istedim 5-10 dk sürdü operasyon 2 saat sonrada hastaneden taburcu oldum hiç bir şey hissetmedim ağrı sızı vs olmadı
Meri-Mel Kubrayagmuur Korkma canım önce ilaç ile düşürdüler sonra işlem uygulandı ben sonrasında zorlandım sadece benim ağrım olmuştu, ama en büyüğü içindeki o boşluk kalp acısı Rabbim yardımcın olsun şimdi 3 yaşında kızım var elhamdülillah Rabbim ağır imtihan vermesin
smyralkan29 tgcayz geçmiş olsun benim de kiz kardeşim yeni 17 haftalık kalbi durdu genelde olu dogum yaptırıyorlar siz hangi hastanede yaptınız bu süreci minimum acıyla anlatmasını istiyoruz
Kubrayagmuur arven2024 Görmesenizde kucağınıza almasanızda acınısı anlayabiliyorsunuz. Anne olmak işte. Çok geçmiş olsun
arven2024 Kubrayagmuur hastanede iğne vurdular düşük yaparak lavobada elime geldi avcumun içi kadardı elleri ayakları kafası herşeyi vardı. Baktım öptüm sonra teslim ettim. Tek içimde kalan cinsiyetini öğrenemedim belli değildi. Çok dua ettim Allah’a içimden bu acıyı al dedim. 7 yaşındaki oğluma söyleyemedik karnıma elini koyup sevmeye devam ettikçe kahroldum . Ama 1 ay sonra tekrar hamile kaldım rabbim acıyı verdiğinde sonunda mükafatını da veriyor hakkıyla sabredip dua edersen. Şuan kızım 2 yaşında rabbim sizede tekrar nasip etsin inşallah
Kubrayagmuur arven2024 İnsan başkasının derdini duyana kadar kendininkini çok büyük zannediyor inanın çok üzülerek okudum. Rabbim size bir evlat daha vermiş sağlıklı, sabretmek gerekiyor. Çok geçmiş olsun
tazemom1 arven2024 çok geçmiş olsun 💐 maşallah diğerlerinin burnu bile kanamasın güzel sağlıklı büyüsünler 🌺 1 ay sonra istediğinizle mi hamile kaldınız ?
smyralkan29 arven2024 geçmiş olsun niye kürtaj değilde olu doğum yaptırdılar benimde kiz kardeşimin bebegi kalbi bugun durdu ilk gebelikte olu doğum iyice psikolojisini bozar diye kürtaj istiyoruz ama herkes farklı neye göre yapıyor anlamadm
arven2024 tazemom1 tazemom1 tazemom1 çok geçmiş olsun benim düşük nedenim kalbi durmuş Çünki gelişimi geri kalmış. Kürtaj sonrası doktorum rahmin temiz tekrar gebelik istiyorsan bir kere regli gör ondan sonra gebe kalabilirsin beklemene gerek yok dedi. Hemen folik asite başladım. Reglim gördüm bitti ve 4-5 gün sonra yumurtlama testine başladım. Testi kopkoyu çift çizgi görene kadar bir gün ilişki bir gün ara ver şeklinde yaptık. Testi tam koyu pozitif görünce o gün ve sonraki iki gün hiç boşluk vermeden ilişki yaşadım. Sonra regli olmama gerekirken günüm geçti 3 gün test yaptım hemen çıktı 🫠
arven2024 smyralkan29 tazemom1 amin çok teşekkür ederim evet isteyerek gebe kaldım ovülasyon testi kullanıp birlikteliği ona göre ayarladım ve hemen geldi bebeğim çok şükğr
Kubrayagmuur Meri-Mel Meri-Mel Allah evladınıza uzun sağlıklı ömürler versin. İnşallah sorunsuz geçecek 🙏🏻
Hemdem__ Kubrayagmuur Çok geçmiş olsun.Malesef benimde ilk gebeliğim de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu,kürtaj oldum.Korkulacak birşey yok birşey hissetmiyorsunuz.Sadece koca bir boşluk hissi oluşuyor.Ben içeri girerken çok ağlamıştım uyanıncada çok ağlamışım 😭😭
esm15 Kubrayagmuur benim doğumdan sonra plesanta parçaları kalmışti o yüzden doğumdan 1 ay sonra kürtaj olmak zorunda kaldım muane dışında bir ağrısı yok tamamen bayiltiyorlar sonrasında da ağrım olmamisti