Kbradr Oğluma bir türlü emzik tutturamadım uyurken sureklı beni emmek istiyor oyuzden hc uykusunu alamıyor anne meme ucu gibi yumuşak sert olmayan bir emzik öneriniz var mı?
Denizoglum Kbradr kac emzik denedi isem emmedi canim 4 aylik olunca baska bi emzik aldim aventin air markasini omu emiyor 1 aya yakindir cok sukur onun sayesinde gun icinde uyuyor artk ama gece beni emerek uyuyor emzigi almiyor doyunca birakio
EbruAlperen Kbradr Benımkıde öyleydi mememi emzik olarak kullanıodu 3,5 ay 24 saat memedeydi yapısık ıkız gıbıydık hıc bı emzıgı tutmadı avent ultra air verdım tuttu kesınlıkle denemelısın 👍🏻
esiladerininannesi avent ultura air silikon olanlardan dene canım doğduğundan beri onu kullanıyorum başka memeyi emmiyor kusuyor çook araştırmıştım en iyisi o 👍🏻
Duuyguum Kbradr benim oğlum dA ultra air i aldı bi tek şimdi de bibs aldım azıcık zorlansada sonunda aldı
Kbradr Duuyguum bende bugun avent soft aldm bibslere de cok baktm instagramdan 4 haftada sisme yapıp yenısı almak gerekıyo diye onu almadım uykuda vermeye basladm bugun uyurken alıyo ama uyanıkken ısırıo ememiyo
Duuyguum Kbradr daha iyi uyurken alması canım uyanıkken verme zAten bende öyle yapıyorum onu bende duydum ama dört aydır kullananlar varmış herhangi bir şişme falan yapmamış maksimum üç ay kullanılıyormuş zAten emzikler sağlık açısından öyleymiş
Dilanarslansahin Ben aventhemen hemen hepsi, oioi,bakkal emziği vs. Herşeyi denedim 5 buçk aylık hala almıyor hep beni istiyor uyurken meme😁
Kbradr Dilanarslansahin bu gece ilk gecemiz bakalım gögüsümde uyuttum dalarken verdm emziği yatırdım beşiğne bakalım gece nasıl olcak yılmadan istikrarla devam edeceğim cok kararlıyım 😂😂😂💪🏼
Kbradr EbruAlperen soft olanı aldım bugun uykuda verıyorum uyanıkken almıuo henüz ilk gune göre ummudgumdan İyİ tuttu yine bakalım inşallah tutar bu şekilde cok zor sabaha kadar sırtım belim kopuyor resmen yatakda
Meltemefe Bizimde ilk 5 ay almadı sonra e bebek in baby&plus kendi markası olan emziği aldım onu tuttu bence ilk olarak onu bi deneyin derim fiyat olarak da uygun hem
tugceilealin Kbradr baslangic icin inanilmaz derecede avent ultra air tavsiye ediyorum bizim minik de bir tek bunu aliyor 🥰
Efemoloji Aynen herkes söylemiş zaten de bide ebebek markasının var aynı damakla daha uygun fiyatlı ve aynı yapıda bide onu dene Baby & Plus Silikon Yalancı Emzik 0-2 Ay 2li ve 20 tl sadece. Diğer emzik yapılarını katiyen kabul etmedi benimki de çünkü başta. Şimdi bitek bunda rahat ediyor zorlanmadan emiyor.