hepyerdeyizz Dondurmalikahve öyle bişey mi varmış ayol bende solagim ama yeni duydum oğlumun biride solak
Nikita Dondurmalikahve yıllar yıllar önce the simpsons’da böyle bir bölüm izlemiştim. Onun dışında hiç böyle ürünler görmedim
Duyulurum Dondurmalikahve Tupperware ürünleri makas ve bıçaklar falan solaklar için üretilmiş. Ikea makası da öyleydi ve muhtemelen başka ürünleri de vardır solakların kullanımına uygun olan ama kalem kalemtıraş gibi şeyler hakkında bilgim yok.
Dondurmalikahve hepyerdeyizz Benim oğlumda solak, teyzemin görümcesi kızına almış sende al çok memnun kalmışlar dedi bana.
Dondurmalikahve simseklivekalpli Ben uyarlayamıyorum maalesef 🫠yazısı solak olunca diğerlerine göre daha kötü oluyor.
Dondurmalikahve Duyulurum Bende yeni duydum tüm online satış yerlerinde var. Her zaman yeni bir şey çıkıyor.
erenm Bende solağım ama ilk defa duyuyorum 😀 yazıyı solla yazıyorum başta yazılar kötü olabilir ama zamanla düzeliyor bıçak makas vs hep sol elle kullanırım bi zorluğunu görmedim
Dondurmalikahve Kitsu Bana da teyzem dedi. Bend buraya sorayım dedim. Satışı var eğer alan yoksa da ben alıcam galiba merak ettim. 😄 Burada güzel yetenek iki eli de kullanmak 🤗
Dondurmalikahve simseklivekalpli Yapıyoruz canım dikte yapıyoruz ama diğerlerine göre kötü yazısı ve yazı yazmayı sevmiyor.
maygirl Dondurmalikahve solak kalemimi varmış.ilkkez duydum.Asya 2.5 yaşında cok erken henuz belli olmaz diye bliyorum.ama boya filan yaparken hep sol kullaniyor ve cok rahat kullanıyor.Sağa alıyorum kalemi tuturak hemen sol eline aliyor geri.Solak olma ihtimali var mıdır.?
Dondurmalikahve maygirl Evet o yaşlar erken oluyor. Asya’nın da solak olma ihtimali var. Bende teyzemden duydum sonra nete baktım her yerde satışı varmış.
Dondurmalikahve Mariposa Söyle bi şey. Buradan farkı yok gibi gözüküyor ama teyzem dedi görümcek kızı içine almış. Görümcesini öğretmen öğretmen olduğu için biraz daha sıcak baktım kaleme ama buraya da sorayım dediydim.
Dondurmalikahve benseninanonim Bende bilmiyorum teyzem dedi görümcesi çocuğu için almış memnun kalmış bend buraya sorayım dedim. Bilen var mı diye olmazsa yine de alıcam sanırım.