Lolik mom97X 18 ayla geldi , 2 yaşın kaosu bitmeden 3 yaşın sendromu başladı 4 yaş inşallah çiçek gibidir..
nurtuba60 mom97X bizim kızda sinir var akşama kadar 87 cm’lik cüce den azar yiyorum parmak sallama öpünce vurmak gibi ve vs vs babasını görünce de bambaşka bir kız oluyor çözemedim
nnoktaa mom97X tam emin olmamakla birlikte 18. Aydan sonra oğlumu tanıyamaz oldum 😁 şu an 23 aylığız. Hala arada bi bu kimin çocuuuğu ya kiminse gelip alsın diyorum 😬😬😬
Araldoram 2.5 yaşını geçtik şükür daha bize uğramadı tam tersi daha uysal oldu belki de eli kulağında geldi geliyordur 🤗
mom97X adaatuna benimki şu an 17 aylık, saydıklarınızın hepsi var ve 1.5 yaş sendromu diye düşünüyorum, bazıları 2 yaş sendromu başlamıştır diyo anlayamadım bi şey
adaatuna mom97X sürekli istemiyorum yemicem giymicem gitmicem eve girmek istemiyor evdeyken de çıkmak istemiyor olabilir sizinki de :)
[silindi] mom97X benimki 17 aylık gel bezini değişelim diyorum hayır diyo kafa sallıyor yani bezin taşmış diyorum hayır şeklinde kafa sallıyor artık yat yatağına kapat gözünü diyorum kafa sallıyor hayır diyor ağlıyor sürekli meme isteği var of çok zor
smnbr mom97X Ya bizim 16-17 aylar çok fenaydı Şimdi 21 aylık ve ilginç bir şekilde daha uysal oldu😃 Umarım 2 yaş bizi teğet geçer
fufissmom Lolik ah bacım deme öyle 😀 3 yaş berbat diyorsun bende biraz olsun iyi olur diye düşündüm. 2.5 olmaya 2 hafta var. Komutan gibi geziyor. 2 yaş resmen silkeledi bizi çok fena dipleri gördük aman Allahım aman 3 yaş hiçmi umut yok azcık bişi de hele şöyle güzel
Ogemigelecek mom97X 19 aylık bilmiyorum 2 yaş sendromu mu ama hayıy hayıy diye geziyor evde. Masada 5 tane eşya varsa gösteriyorum bunu mu istiyosun diyorum hayıy diyor sonra tamam o zaman gidelşm diyorum başlıyo ağlamaya tekrar baştan sayıyoruz yine hayıy diyo tam delirmelik. Bişeye kızdığımı anlayınca onu saklanarak yapmalar başladı neden çünkü ben görürsem onu öyle yapma oğlum dediğimi biliyor artık. Ya da kafasını geriye doğru atıp bi yere vurma olayı çıktı. 2 yaş sendromuysa gümbür gümbür geliyor sanıyorum ya da geldi.
nnoktaa mom97X bol sabır bol sakinlik 😂 minimum seviye ses yükseltme 😂 ara ara çocuğu yatılı okula falan mı versek dediğim de oluyor ajflwjsjwhbsbe şaka bir yana kendi istekleri olmaya başlıyor aslında kişilik karakterin oluştuğu dönemmiş gibi geliyor bana. Mesela geçenlerde yağmur çamurda terlikle dışarı çıkmak istedi. Acelem olduğu için uğraşamadım. Dün de elleri ‘dedeler gibi’ arkasında yürüdü bebek arabasına binmedi.