nisven 4 aydır kusma sorununu çözemedik doktor normal dedi ama kaçınca ayda bitiyor bebek reflüsü kimi bebekte fazla olmuyormuş sizde durumlar nasıl
namli nisven bizde de durum aynı 36 günlük son 16 gündür bu şekilde gaviscon infant verdi bi iyi gelir gibi oldu 7 gün kullandım son ili gündür yine kusuyor ama mamayı kusuyor benim çocuğum emdiğinde kusma olmuyor hırıltı ses kısıklığı da başladı yarın kontrole gideceğiz hatta ama inanın çok zor 🥺🥺
babyisleeping nisven 9.5 aylık hala arada kusuyor yedikleri ağzına geliyor. Ek gıdaya geçince biraz hafiflemişti ilk 6 ay her beslenmese kustu
nisven namli çok iyi anlıyorum sürekli üst değiştiriyoruz buna da şükür geçici birşey ama ne zaman bitecek merak ediyorum birde kusmasa daha çok kilo alır gibi geliyor
namli nisven bende mama meme gidiyorum kilo alımı biraz azdı diye valla ben daha 2 aylık olmadım sen 4 ayda geçmedi diyorsun gözüm korkuyor belki şurup verir yarın doktor öyle okuyormuş siz ilaç kullanmasınız mı
nisven namli kilo alsın diye bende mama veriyorum ilk bitkisel bir ilaç kullandık işe yaramadı motis diye bir şurup verdi son 1 aydır biraz azalttı başta ama gene kusuyor büyüdükçe kucakta istiyor almayınca ağlıyor alınca baskı oluyor daha çok çıkarıyor
hsznysr Doğduğundan beri kusan bi bebeğim var 7.5 aylığız 4. Ayına kadar aptamil ar mama,şurup birsürü şey denedik 4.ayında gaviscon infante buldum çareyi şükür onu kullandığım zaman kusmuyordu bırakalı 10 15 gün oldu.
hsznysr nisven motisi bizede vermişlerdi çocuğum şurup içmediği için direk kusuyordu içiremiyordum. Mama-süt kıvam arttırıcı kullandım bide aptamil anti reflü maması iyi gelmişti az kusuyordu gaviscon infant her eczanede bulunmuyor doktora ben demiştim infant işe yararmı diye işe yarar ama bulamazsın onu her yerde yok dedi aradım taradım buldum