birannne_ [silindi] ay portakallı revani dün yapacaktım Tiramisu ya döndüm son an çok severim afiyet olsun 🥰
mamacitaa_ birannne_ oh oh 😌 bacim time döktürmüş yaaaa 🥹😍 masil belirliyorsun menüleri hangi saatte yapıyorsun hepsini sabah mı? -tavuklu mantarlı sote -pilav -turşu filan :D
birannne_ mamacitaa_ canımcım ben her ay başlangıcında çocuğu uyutup kahvemi alıp 1 aylık menü yapıyorum ve yaklaşık 3 senedir böyle yapıyorum ama o kadar rahatım ki anlatamam hiç ne pişirsem diye zorlanmıyorum çok şükür zaten menüm belli olduğu için öğleden sonra yemeğe göre saat 3-4 gibi başlarım yemek işine ondan önce evin rutinleri bebişin dışarı zamanını falan hallederim sonra yemek işini halledip o şekilde kapatıyorum ama o menü hazırlama işi çok kolaylaştırıyor onun için de postları erken açıyorum belki fikri olmayana yardımcı olur diye 🥰🥰
bianneo birannne_ afiyet olsun. Klasik menü kuru fasülye pilav var bugün. Tatlı yapacağım 2 gündür ama yok fırsat olmuyor bir türlü
aayyyssee birannne_ afiyet olsun 🌸 rahatsızım ya kaç gündür yemek yapmıyorum bugünde en pratiğinden,fırında soslu kanat ve nohutlu pilav var 🫠