Kızlar günaydın. Şimdi beni dün arkadaşım aradı. Onun kızıda benim kızımla aynı sınıfta 3. Sınıftalar. Dedi ki ingilizce öğretmenini herkes şikayet ediyormuş duydun mu dedi yok bilmiyorum dedim sorun neymiş dedim. Sınıfta makyaj yapıyormuş dedi, ödev kontrollerini sınıftan bir çocuk seçip ona baktırıyormuş, akıllı tahtayı işte başka bir çocuğa açtırıyormuş falan. Dersleri de verimli işlemiyormuş. Bunu bende farkettim. Gecen sene farklı bir öğretmen vardı. Kızım ingilizce dersinden ingilizce konuşarak çıkıyordu bu sene hiç öyle çıkmadı mesela. Neyse bunlara aslında pek takılmadım. Kızım eve gelince ona sordum. Öğretmeni suçlayıcı bir şekilde değilde hani nasıl gidiyor dersleriniz dedim. Kızımda anne dedi öğretmen sürekli telefona bakıyor birinci ders hep böyle geçiyor ikinci ders, ders işliyoruz dedi. Bu çok ilginç geldi bana hep böyle yapıyormuş. Arkadaşıma söyledim oda istersen gidelim bi müdürle konuşalım dedi. Yani bilemiyorum bana ödev kontrolünü başka çocuğa yaptırması ve telefonla oynaması tuhaf geldi siz ne düşünüyorsunuz?