Adasrp Vallahi 1 yaşı 3 haftageçtik benim kızımda agzını açtıramıyoruz yemek yemiyor. Mama içmiyor süzüldü ve yürümedide halainatçı bir çocuk oldu çok zor🥴
Cicegiburnundaanne Merve_kozz hala devam ediyo kızgınlığı hırçınlığı hep var bu aralar kendini sıkmaya başladı ellerini yumruk yapiyo dişlerini kafasını falan iiii yapio skiyor
Bvg Yaa benimde dun 1 yasina girdi zaten istahsizdi 1 aydir hixbirsey yemiyor sabaha kadar yarim saatte bir emiyor 8e kadar uyirdu 6 da kalkiyor mizmiz aglayan bi tip insallah cabuk gecer
erdem2019 Merve_kozz biz 13 aylık olduk sizinle aynı durumu yaşıyoruz.artık eşim ile bir bardak karşılıklı sıcak çay içemiyoruz özellikle akşam saatlerinde.ben yere oturduğum gibi çocuk ağlamaya başlıyor deli olucam 🤦♀️
Merve_kozz erdem2019 benim oğlumda aynı hep birşeyler istiyo sürekli bu bu bu mama mama mama bel gel gel cok bunalttı zaten evuw tıkıldık sinir sistemin bozuldu iyice 😢😢
balporsuguu Donuse bende geldim,1 yasina girdik tum duzen mahvoldu🤦♀️uyumuyor,herseye mizmizlaniyor tukendigimi hissediyorum