mom97X Bebişleriniz hangi yiyecekleri hiç sevmiyor ? Benimki yoğurt ve meyve sevmiyor yemiyor maalesef 😣
aselkussum mom97X ben sevdiklerini saysam 🤭 3 tane tek muz,makarna ,kuzu pirzola başkada bıseyi yediremiyorum bunlarida yarım yamalak yer ama yer yani
uykusuzanne__ mom97X Oğlum peynir zeytin kahvaltılık hiç yemez ha birde sebze yemeklerini yemiyor ve çorbaları 🤦🏼♀️ kızımda çok fazla seçici 🤦🏼♀️
Pamukhanim_ mom97X Tahin ve muz asla sevmiyor zaten yedikleri de sınırlı a bu ikisini asla bir şeye karıştırıp bile yemiyor
eses123 aselkussum nasıl yapıyorsunuz yemek düzenini peki hep aynı şeyi mi veriyorsunuz yemediği için
aselkussum mom97X ya öylede seviyo dediğim 10 tane makarna yer 😅 yarım pirzola yarım muz tabi heosini farklı öğünlerde her gün aynı şeyleri nasıl vereyim 😅
eses123 denizalismom akşam yemeklerini nasıl yapıyorsunuz pekii bi gün onu bi gün onu mu yoksa yemese de farklı yapıyo musunuz
mom97X denizalismom benimkide 17. Farklı bişeyler yesin aynı şeyleri yiyor diye üzülüyordum ama başka çocuklarda belli başlı bi kaç bir şey yiyomuş benimki gibi 😄
aselkussum eses123 yok ben hep farklı şeyler yapıyorum ama sevdiği şeyleri saydım kahvaltı yok bizde yapmiyo acta kalsa atlıyoruz o öğünü oglende uyku durumuna göre yaboncesi ya sonrası yarım kase çorba bazen onuda tam bitirmiyo uyanınca meyve teklif ediyorum yerse yemezse bı saat sonra başka bı meyve yemezse mama veriyorum akşam da yemek yapıyorum ama işte yerse bazen yesindl diye bunları veriyorum mamada çok istemiyosa yoksada mama öğününuzun çoğu