aselkussum octaviablakee Çok klasik olacak ama deliksiz uyumak istiyorum 8-10 saat hemde kanepede TV’nin önünde uyuyakalmali bı 8-10 saatlik uyku 😅
uykuseveruykusuzanne octaviablakee tek başıma araba sürebilmek, istediğim yere gitmek. Bir de kızımı kreşe alıştırıp istediğim şirkette işe girmek 👼
uykuseveruykusuzanne octaviablakee evet var, eşim yanımdayken sürüyorum ama tek başıma cıkacak kadar iyi değilim. Biraz korkuyorum. Bir de bebek de var, araba da yeni
octaviablakee uykuseveruykusuzanne ben de bebek ile korkuyorum ağlar vs diye ama gerekli güvenlik önlemlerini alıp alıştırırsak bence çok rahat ederiz
metomom uykuseveruykusuzanne tam da bu zaman çıktım ben nereye kadar eşimle süreceğim dedim ya hak dedim ve çıktım kendinize güvenin yapabilirsiniz
uykuseveruykusuzanne octaviablakee evet insan bir can taşıyınca daha tedirgin oluyor ama cesaret etmek lazım. Allah kaza belaa vermesin
hira0502 octaviablakee en büyük hayalim polis olmaktı ama boy şartı yetmediği için deneyemiyorum bile. O yüzden şu anki en büyük hayalim atanıp meslek sahibi olmak