Kızım 3 yaşına girecek Aralık ortasında.. 2 yaşına kadar sıfır TV telefon ile geldik tabikii ilgisini çekiyordu ama oturtup bir şeyler izletmedim. 2 yaştan sonra da sınırlı bir şekilde izlettim süre dolunca kapattım falan.. temiz içerikli şeyler izlettim hani “akıllı arabalar, Kaplan Daniel, Niloya” gibi ama zamanla kızım ordaki şeyleri ezberledigi için sürekli onlar gibi davranmaya başladı. Kaplan izlediği için şarkılarla bize kendisini ifade etmeye başladı veya abisi olmadığı halde Niloyanın abisini sevdiği için babasına bana abi, Mete falan demeye başladı. Yani gerçek ile çizgi filmi ayırt etmemeye onlardan birisi gibi davranmaya başladı. Yeniden sıfırlamak istiyorum çünkü benim de psikolojimi bozmaya başladı bu durum 🥲 velhasılkelam sizin cocuklarda nasıl seyretti bu durum ? Böyle bir şey yaşadınız mı ? Normal midir onu da bilmiyorum. Kimisi hayal gücü genişliyor diyor ama ezbere olan şeyler bana hayal gücünden bağımsız geliyor açıkçası 🤦🏻♀️
(Bu arada konuşma bakımından bir sorunumuz yok günlük konuşmalar da yapıyor kendisini ifade ediyor sadece çizgi film ile ortak nokta bulduğunda taklit ederek onlar gibi davrnamaya başlıyor)