bestber Rabiiul çoook memnunum ben bi kaç tane doktor degiştirdim ama sonunda burcin hanıma bayıldım benim icin en önemli sey olan ne durumda olursa olsun tatil gece gec saat resmi tatil bayram vs her zaman yazdıgınızda cevap veriyo
karipmiran deryaberenn Fatih devlet hastanesinde Mehmet Ubeyde Erkan var biz ona gidiyoruz memnunuz doktorumuzdan size de tavsiye ederim💕💕
cLearQueen denizalismom afyonkarahisar Afsü Simge atar beşe (alerji için) + rutin kontrol Park hayat hastanesi Özlem güraksın
gulnazaslan denizalismom Çocuk Hastalıkları için Diyarbakır Batı Hastanesini Baran Oğuz Kadın Doğum Özgür Özkul diyorumm♥️🧚
Ahsensmom_ denizalismom Bursa özel hayat hastanesi / Erol Comart Devlet hastanesi Dörtçelik çocuk hastanesi / Emine Yılmaz Mert
doublemamaa denizalismom Adana Ortadoğu hastanesi Sena Kara Öncü ye kızımı, oğlumda doçent Dr Buket Kılıçaslan Hersekliye gitmiştik şimdi özel kliniği var .🌸
meeerve denizalismom Gaziantep liv hospital Mert Çakır Bazen de ilçemizdeki devlet hastanesine götürüyorum çok tatlı bir doktor var 🌸
denizalismom gulnazaslan çok ilaç vermişti başka doktora götürdüm bu kadar ilaca gerek yok demişti 40 günlüktü