yaraliceylanim Altin yapacak kadar gücüm yok 3 5 küçük küçük birikim yapmak istiyorum kızım için. Yatırımdan anlayan mi hangisini yapmak daha karlı
CatBoy yaraliceylanim Euro da dolarda aynı hemen hemen aynı oranda artıyorlar. Oğlumun ufak tefek paralarını Euro yapıyorum altın parası birikince grama çeviriyorum
Deletedmom_289 Mammamiaa_ sasa 3 ayda %40 düştü ben aldığından beri daha da düşüyordu sattım iyiki demişim sattım ama %18 zarara sattım ecogreen halka arz dan kazandığım onun zararını anca karşıladı.
minikmisimben yaraliceylanim bence altın yani 0,50 gr 0,25 gr falan var şimdi en kötü öyle alın bence
Marianne yaraliceylanim Euro, dolar yatırım değil ki, sadece birikim. İsterseniz fon altın alabilirsiniz.
Tatlican yaraliceylanim Sorma ya. Kızımın kumbarasıyla ona gr yapıyoruz. Ama hep eşim ekliyor 🙈yani artık kumbara kolayca altın parası olamıyor
yaraliceylanim Tatlican çalışmadığımiz için napalm 🥲 bende market pazar ve sonrası kalan tüm parayı atıyorum biri para verirse onları harcıyodum kızıma ama artık kumbara atarim
yaraliceylanim minikmisimben ya aslında gram veya çeyrek yapana kadar beklerim ama boş para bekletmektense 3 kuruş daha artsın diye işte en basit dolar yapmak geldi aklima
EcrinMelek1- @yaraliceylanim ben Euro alıyorum gücüm yettiğince 10 Euro 20 Euro elime ne geçerse sonra onları gram parası edince gidip gram alıyorum yoksa tek seferde gram alacak para olmuyor
yaraliceylanim EcrinMelek1- ne kadar artı oluyor mesela dolarda aşırı kazanç yok biliyorum daha önce çok dolar biriktirip bozdurdum üzerinden epey geçmesi lazım doların para etmesi içi ama euoroyu bilmiyorum
Tatlican yaraliceylanim Kızımın kumbarası bu ,anneanne babanne filan veriyorya o paralar. Benim kumbaramda daha az birikiyor 🤣Eşimin doğum gününe biriktiyorum 😂
minikmisimben yaraliceylanim işte bende öyle dedim çok arttı hemen alınmıyor dediğim gibi ufak miktarda alıp sonda onu atıyorum gram şeklinde alabilirsiniz onları verip kuyumcudan bütünleştirsiniz