Melike-emirasaf Niyesordunbucevabi konudan bağımsız nasıl şehir orası güzel mi güneydoğu turu yapma planımız var önümüzdeki yaz
annediyebiri Melike-emirasaf sağlık güvenceniz var iken bu fiyat değil mi bende yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum ya geceleri uyuyamıyorum korkudan sürekli randevuları erteliyorum MHRS den 😢 niye böyle oldum bilmiyorum implantdan korkuyorum
Melike-emirasaf annediyebiri evet devlet hastanelerinde bu fiyat yeni yıl fiyatı 5500 dü 7500 oldu ya kaplama yerine implant yaptırmak cok daha mantıklı dişçiye gidenlerin hepsi kaplamadan şikayetçi
Melike-emirasaf annediyebiri korkulacak bisey yok ben zorlandım ama benim diş kemiğim ince olduğu icin zorlandım doktor da dedi bi tek sende zorlandım diye
annediyebiri Melike-emirasaf gerçekten de öyle mahvoldu dişlerim kaplama yapıldı yine ağrıyor yine sızlıyor siz hiç köprü yaptırdınız mı yoksa bütün boşluklara implant mı
Melike-emirasaf annediyebiri benim sadece 1 eksik dişim var onu da kaplama yaptırmak istemedim cünkü yanındaki dişlerim sağlam onların kesilmesini istemedim 6 7 ay kemiğin iyileşmesini bekledim implant yaptırdım