ElisaMom_ Selam kızlar,doğum parası ödemesi geçen hafta baktığımda ayın 22 görünüyordu bugün baktığımda 28i görünüyor anlamadım şimdi yattimi yatmadimi bu ödeme 🤷🏻♀️
Eslemsi_04 ElisaMom_ 28inde yatacak hep böyle oluyo ilk erken tarih yazıp sonra ay sonuna denk getiriyolar
filizkumsal ElisaMom_ uygulamaya giremyrm allah askına yasayan varmı çocuk yok diyor 😃bende en son 22 gördüm snra giremdm 28 diyorlardı bikaç kişide ay sonunda yatıyor genelde zaten 28 dogrudr
serife5712 ElisaMom_ nerden bakıyorsun yatıp yazmadığına canım ben başvuru yaptım ama yattımı bilmiyorum
filizkumsal ElisaMom_ tabi bikaç kere daha bu sekilde oldu e devlet üzerinden giriyorum geri bozuluyor bir süre sonra anlamdm artık girmeye üşenyorum bir kere girdik zırt pırt mı girecem çocugu🤣
bsyyldrm Ben daha bugün gittim ay sonu yatacak ayın 1 inde gelirseniz alabilirsiniz dedi boşuna gitmeyin
efrin ElisaMom_ benim 2 ay içinde bu ayla beraber 3 olacak sistemde var ama kartla çekmeye gidince 0 bakıye diyor ne yapmam lazım
ElisaMom_ serife5712 ilkogretmenim ailem uygulamasını indirin ordan çocuğunuzun bilgilerini girin ordan takip wdebilirsiniz yatıp yatmadigini
serife5712 ElisaMom_ baktım şimdi oraya da çocuk ekleme yaparken doğduğu tarihi seçerken rakamlar görünmüyor anlamadım sorun mu oluştu uygulamada